Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο στενός συνεργάτης του Μ.Χρυσοχοΐδη (Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» )

«Γιώργο η απουσία σου μας έχει σημαδέψει. Μα δεν πεθαίνει ο άνθρωπος άμα θα ζει στη σκέψη».

Το τελευταίο «αντίο» στον αστυνομικό υποδιευθυντή, Γ.Βασιλάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην έκρηξη στο κτίριο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου, συγγενείς, φίλοι, πλήθος κόσμου, βουλευτές, στελέχη κομμάτων, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί της Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος.

«Παρών» και ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος παρέμεινε στο πλευρό της οικογένειας του άτυχου συνεργάτη του καθόλη τη διάρκεια της κηδείας.

Στο Νεκροταφείο Ζωγράφου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Σπύρος Βούγιας, ο γγ του υπουργείου Γρηγόρης Τασούλας, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σ.Ξυνίδης, ο Γ.Αθανασάκης και ο Χρήστος Πρωτόπαπας.

Επίσης, ο τομεάρχης της ΝΔ Ν.Δένδιας, οι πρώην υπουργοί Βύρων Πολύδωρας και Γιώργος Βουλγαράκης.

Από το ΛΑΟΣ ο βουλευτής Αθ.Πλεύρης, όπως και η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη.

Το παρών έδωσαν στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως ο νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός, αλλά και η νομάρχης Ηρακλείου Ευ.Σχοιναράκη. ...

Αίσθηση προκάλεσε η μαντινάδα με την οποία έκλεισε το σύντομο επικήδειο η νομάρχης Ηρακλείου: «Γιώργο η απουσία σου μας έχει σημαδέψει. Μα δεν πεθαίνει ο άνθρωπος άμα θα ζει στη σκέψη».


==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.