Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Αιματηρή βομβιστική επίθεση στο γραφείο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη - Στον 7 όροφο (Απομυθοποίηση της ασφάλειας της Κατεχάκη)

.
Πρωτοφανής βομβιστική επίθεση στην καρδιά των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης. Βόμβα που ήταν κρυμμένη σε δέμα εξερράγη το στο γραφείο του υπασπιστή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μ.Χρυσοχοΐδη, στον έβδομο όροφο του υπουργείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπασπιστής τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. (in.gr)

Σχόλιο:  Απομυθοποίηση της ασφάλειας της Κατεχάκη.
Το χτύπημα αυτό θέτει εν αμφιβόλω την ικανότητα "προστασίας του πολίτη", όταν οι ίδιοι δεν μπόρεσαν να προστατεύσουν τα του οίκου τους.

Η επόμενη μέρα θα είναι αρκετά δύσκολη για την ηγεσία του υπουργείου και της αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης να ασχοληθεί και με τα θέματα που αφορούν εκτός των οδηγιών της "Τρόικας".

Μυστήριο πάντως... και πολλά ερωτηματικά που ίσως δουν το φως της δημοσιότητας.

Ελπίζουμε να ΜΗΝ είναι η απαρχή για νέα μέτρα τα οποία θα πληρώσουν και πάλι οι πολίτες.

Νάσος 

==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.