Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Γάιδαροι μάλωναν σε ξένο αχυρώνα! Ο αγώνας του Παλαιστινιακού λαού αντικείμενο εκμετάλλευσης και σκληρές αιχμές με σοβαρά υπονοούμενα

Του Μοχάμεντ Α. [(διαχειριστής -7- του blog) σίβυλλα]

Είχαμε ήδη αναφερθεί στα πρώτα δημόσια συμπτώματα αυτής της «περίεργης» υπόθεσης…
.
Συνέβη κι αυτό στην Ελλάδα, τη χώρα που στάθηκε πάντα στο πλευρό μας, πλάι στην Παλαιστινιακή Αντίσταση: η υπόθεση του Παλαιστινιακού λαού έγινε σημείο αντιπαράθεσης μεταξύ ομάδων και «ηγετίσκων», που όλοι τους διεκδικούν -λες και είναι πάπες στο Βατικανό- την αποκλειστικότητα εκπροσώπησης-ιδιοκτησίας του Παλαιστινιακού αγώνα για αυτοδιάθεση και πατρίδα.
Εμείς δεν μπορούμε να κατανοήσουμε ΠΟΛΛΑ σ’ αυτή την υπόθεση…
Για την ώρα αναμένουμε να μιλήσουν ΟΛΟΙ και να πουν τη δική τους «αλήθεια»…
Στις κοκορομαχίες τους δεν εμπλεκόμαστε!
Μένουμε σταθερά στο πλευρό της Παλαιστινιακής Αντίστασης, πέρα και έξω από επαγγελματίες "επαναστάτες", από σύγχρονους "απελευθερωτές": ο αγώνας του Παλαιστινιακού λαού, ήταν και είναι υπόθεση όλου του ελληνικού λαού και πρωτίστως όλων των πολιτικών του κομμάτων.
Θα επανέλθουμε...
==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.