Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Τάσος Κουράκης: Οι πειρατές της Μεσογείου θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματα τους

H εγκληματικότητα του Ισραήλ, με την ανοχή της διεθνούς κοινότητας, δεν έχει σταματημό. Μετά την εγκληματική ενέργεια πριν από ενάμιση χρόνο στη λωρίδα της Γάζας με τους 1500 νεκρούς, συνεχίστηκε και με την απρόκλητη επίθεση στα διεθνή ύδατα εναντίον ακτιβιστών από 50 χώρες που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια.
Οι δεκάδες νεκροί και τραυματίες είναι ένα πολύ ακριβό τίμημα για την ελευθέρια. Ο δίκαιος αγώνας τους δε θα πάει χαμένος. Ελάχιστη υποχρέωση μας είναι η συμμετοχή μας στον αγώνα που ξεκίνησαν.
Αυτή τη στιγμή το Ισραήλ θα πρέπει να καταδικαστεί για τα εγκλήματα που έχει κάνει από Διεθνές δικαστήριο, να πληρώσει για όλες τις εγκληματικές πράξεις του, να πάψει να είναι ο απόλυτος αφέντης και σερίφης της Μεσογείου και να σταματήσει η κατοχή της Παλαιστίνης.
==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.