Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Oι Σιωνιστές δολοφόνοι απελαύνουν τους έλληνες αιχμαλώτους παρά τη θέληση τους

Ένα ελληνικό C-130 θα φύγει απο το αεροδρόμιο της Ελευσίνας σήμερα στις 3 για να παραλάβει τους συντρόφους και αναμένεται να επιστρέψει μετά τις 6 το απόγευμα.

Οι κρατούμενοι αρνήθηκαν να απελαθούν καθώς αυτό πρακτικά θα σήμαινε πως αποδέχονται ότι έχουν εισέλθει παράνομα σε ξένο έδαφος. Όμως δεν εισήλθαν αυτοί παράνομα,αλλά το ισραηλινό κράτος-πειρατής τους αιχμαλώτησε παράνομα σε διεθνή ύδατα, τους τρομοκράτησε και τους μετέφερε στις φυλακές.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Οι σύντροφοί μας αιχμάλωτοι του Ισραήλ επιστρέφουν σήμερα, με ελληνικό στρατιωτικό C130, το οποίο έχει ήδη αναχωρήσει από την Ελλάδα. Η ακριβής ώρα άφιξης δεν είναι ακόμα γνωστή. Εικάζουμε πως θα φτάσουν κάποια στιγμή το βράδυ. Θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση.

Επιβεβαιώνουμε επίσης την πραγματοποίηση του αυριανού μεγάλου συλλαλητηρίου στις 7.00 μμ στα Προπύλαια και την πορεία προς τη Βουλή και το Υπουργείο Εξωτερικών μαζί με τους αιχμάλωτους συντρόφους μας.

Να είμαστε όλοι και όλες εκεί!

==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.