Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Οι μισθοί στον ΟΠΑΠ [( Exclusive Video) στον ΟΠΑΠ δεν ισχύουν οι μειώσεις μισθών για τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου !]

Αρνούνται να αποκαλύψουν τους μισθούς των νέων golden boys του ΟΠΑΠ οι δύο αρμόδιοι υπουργοί Γιώργος Παπακωνσταντίνου και Παύλος Γερουλάνος .

Απαντώντας στην σχετική ερώτηση του βουλευτή Αργύρη Ντινόπουλου κάνουν λόγο ακόμη και για το …. φιλανθρωπικό έργο του ΟΠΑΠ αλλά ούτε λέξη για την …. ταμπακιέρα.

Αντίθετα δηλώνουν ότι στον ΟΠΑΠ δεν ισχύουν οι μειώσεις μισθών για τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου !

Δείτε το Video:

dinopoulos1 June 06, 2010 — "'Αβατο" παραμένει ο ΟΠΑΠ ακόμη και στον κοινοβουλευτικό έλεγχο. 

Οι αρμόδιοι υπουργοί δεν δίνουν απάντηση για το ποιοί είναι οι μισθοί των στελεχών της διοίκησης του ΟΠΑΠ. 

Ο Αργύρης Ντινόπουλος υπέβαλε σχετική ερώτηση στις 04/05/10 αλλά οι γραπτές απαντήσεις των δύο υπουργών ( στις 28/05/10) περιλαμβάνουν οτιδήποτε άλλο εκτός από τους μισθούς των golden boys του ΟΠΑΠ. Σε περίοδο πρωτοφανούς δοκιμασίας της ελληνικής κοινωνίας, οι προκλητικοί μισθοί στον ΟΠΑΠ ( που αποκρύβονται ακόμη και από την Βουλή) δημιουργούν σοβαρό πρόβλημα αξιοπιστίας της κυβέρνησης.

==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.