Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Μια βουλευτίνα ανέτρεψε όλη τη σοβαρή δουλειά του ΠΑΣΟΚ στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη Siemens!

Με πανηγυρική εμφάνιση στο Mega η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κυρία Τσόνογλου, δεν έκανε το μαλλί κλωστή, αλλά τριχιά!
Εκπροσωπώντας το ΠΑΣΟΚ στο Mega, ως έμπειρος πολιτικός που δεν μπορεί να σηκωθεί από τα βάρη της διανόησης και μελέτης ιδεολογικοπολιτικών κειμένων και αναλύσεων, πυροβόλησε στο δόξα πατρί!


Κι η αθεόφοβη, αντί να καταλάβει τη γκάφα της ξεχύθηκε σε βουνά και λαγκάδια να διαλαλεί τη μεγάλη της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ και μάλιστα εξέδωσε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ!


Στα blogs της Βοιωτία νόμισαν ότι στην περιοχή τους γεννήθηκε ένα νέο και τεράστιο πολιτικό αστέρι!


Διαβάζουμε στο καλό blog «ORCHOMENOS-PRESS»:
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος η Βάσω Τσόνογλου...
Την εμπλοκή «γαλάζιου» υπουργού της τελευταίας περιόδου διακυβέρνησης του Κ. Καραμανλή στην υπόθεση των χρηματοδοτήσεων των «μαύρων» ταμείων της Siemens επιβεβαίωσε χθες το ΠΑΣΟΚ.


Oπως τόνισε το μέλος της Εξεταστικής, Βασιλική Τσόνογλου, μέσα στη δικογραφία υπάρχει έγγραφο και συγκεκριμένα e-mail -και όχι ιδιόχειρο σημείωμα όπως γράφτηκε- το οποίο φέρει ημερομηνία 11 Μαρτίου 2008, είναι μεταφρασμένο από το υπουργείο Εξωτερικών και «πέρασε» από τον επικεφαλής της επιτροπής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος Στ. Γκρόζο, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Να σταλεί το 50% των συμφωνηθέντων σε μέλος του υπουργικού συμβουλίου».

Τώρα το πρόβλημα ανακύπτει στην κυβέρνηση, την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ …και καλά ξεμπερδέματα!


Άντε να πείσουν ότι επρόκειτο για νεοεκλεγείσα βουλευτή που πριν μιλήσει δεν σκεφτόταν, ή μάλλον νόμισε ότι θα γίνει υπουργός!


Πάντως, πρώτο το «Έχεις Μήνυμα», πάντα του Νομού Βοιωτίας, έπιασε ήδη στον αέρα τη μεγάλη γκάφα της ενθουσιώδης κυρίας: «Μίζα σε υπουργό ή πληρωμή μαραγκού το email…»

Τώρα η κυρία Τσόνογλου θα παραιτηθεί ή θα την παραιτήσουν από την στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη Siemens;

==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.