Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Tα κόμματα ''εξουσίας'' στην Ελλάδα, εξακολουθούν να πιστεύουν ότι απευθύνονται σε κάφρους-Aπόδημους.

Αφήστε το δούλεμα, σας μάθαμε: Α. Σαμαράς, Α' Συνέδριο Οικουμενικού Ελληνισμού, ΝΔ: ''Χωρίς την βοήθεια των αποδήμων, δεν θα μπορέσουμε να ξαναφτιάξουμε τη χώρα, όπως της αξίζει... Είστε το καλύτερο κομμάτι του Ελληνισμού''... Τόσα χρόνια, σας μάθαμε κι εσάς και τους ΠΑΣΟΚους. Μας δουλεύετε άγρια -εδικά με το ΣΑΕ- γιά ευτελή μικροπολιτικά, μικροκομματικά σας συμφέροντα. Eίσαστε (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) αναξιόπιστοι παπατζήδες. Γιά 20 χρόνια λέτε τα ίδια. Καταντήσατε γραφικοί, κουραστικοί...
- Η ομιλία του Γραμματέα Απόδημων ΝΔ, Π. Σκανδαλάκη.

Ερώτηση: Γιατί διαφημίζετε το Συνέδριο της ΝΔ ως διεξαγόμενο 25-27 Ιουνίου 2010, χωρίς να έχετε το Α' Συνέδριο Οικουμενικού Ελληνισμού (24 Ιουνίου) ούτε κάν στο επίσημο πρόγραμμα του τακτικού Συνεδρίου; Υποτίθεται, ''κόπτεστε'' γιά τους Απόδημους.
-''Οταν έρθουμε στην εξουσία''... Εξουσιάζοντες κι εξουσιαζόμενοι κ. πρόεδρε της ΝΔ; Στόχος η ''εξουσία''; Τα ίδια έλεγε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Το λεξικό αναφέρει (ετυμολογία λέξης): ''Eξουσία... Δυνατότητα που έχει ένα κράτος να ελέγχει ή να υπαγορεύει τις ενέργειες του λαού του'' ή ''η δυνατότητα, με βάση νόμο, παράδοση κλπ, που έχει κάποιος να επιβάλλει τη θέλησή του σε άλλους''... 'Αντε, ''γιουρούσι'' όλοι μαζί, εμπρός γιά την ''εξουσία'' (κουτάλα). Δηλαδή, τίποτα δεν αλλάζει στην πατρίδα;

- Δαπανήθηκαν από το κόμμα εκατοντάδες χιλιάδες ευρό, γιά την μεταφορά (και φιλοξενία;) Απόδημων χειροκροτητών, γιά ν' ακούσουν τις ίδιες παπατζήδικες ομιλίες, χωρίς ουσιαστική συμμετοχή τους στο Συνέδριο.


==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.