Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ: -TI ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΕΣ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ;


Το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" που εδώ και δύο μέρες καταγγέλει τη παρουσία του υπ. Οικονομικών της υπόδουλης χώρας μας στη Σύνοδο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, αισθάνεται δικαίωση μετά την επερώτηση- βόμβα που κατέθεσε ο βουλευτής Πάνος Καμμένος. 
 
Ο Καμμένος ζητά να μάθει τι ακριβώς συζήτησε ο υπουργός Οικονομικών, που υπέγραψε το ατιμωτικό μνημόνιο με το ΔΝΤ με τα γεράκια του ερμητικά κλειστού club.

Ας απαντήσει τώρα ο “μούτσος” τι είπε και τι συζήτησε με τις αδηφάγες καρικατούρες του ναζιστικού καπιταλισμού. Μήπως του έδωσαν τα εύσημα για τον …Βουρλούμη;

Ή μήπως του έδωσαν τα συγχαρητήρια τους για την αγαστή συνεργασία με την Goldman Sachs;

Ως πότε θα ανεχόμαστε να μας κυβερνούν μετριότητες που δε μπορούν να καταλάβουν το μεγαλείο του να προσφέρεις στον συνάνθρωπο σου και περιμένουν την ανταμοιβή από “μυστικές” (Myass) οργανώσεις;

Έχουμε και τρανταχτή συνέχεια για το θέμα Βουρλούμη. Τέλος στα καραγκιοζιλίκια, τέλος στην ανοχή. Εξαθλιώσατε μία χώρα και θα το πληρώσετε.

==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.