Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Σαν να μην πέρασε μια μέρα... να θυμηθούνε τα παλιά και να μας ετοιμάσουν νέα!!! άντε και καλή ψαριά...

Διακοπές στην Πάρο ο Γ. Παπανδρέου μελετώντας το νέο εκλογικό νόμο (hbnews)

Με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση αναμένεται να περάσει τις διακοπές του ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μελετώντας το νέο εκλογικό νόμο.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός αποφάσισε να περάσει τον 15αύγουστο στην Πάρο. Θα είναι οι πρώτες του διακοπές, έστω και ολιγοήμερες, ως Πρωθυπουργός και θα παραστεί στην εορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Παναγία της Εκατονταπυλιανής.

Ο πρωθυπουργός πιθανώς να παρατείνει για λίγες ημέρες τις διακοπές του, αφού την Πάρο την ίδια περίοδο αναμένεται να επισκεφθεί και ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, με τον οποίο, εκτός απροόπτου, θα συναντηθεί.

Σχόλιο: Την εποχή της χούντας (εποχή και αυτή... δεν μας αφήνουν να την ξεχάσουμε...) η αλληγορία στο ρεμπέτικο τραγούδι ήταν το "γραπτό μήνυμα", όπως το πάλαι ποτέ εποχής 1930...

  Αφιερωμένα για την δημοκρατία του σήμερα: 


Νάσος

ΣΧΕΤΙΚΟ, αλλά περσινό: 

. ==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.