Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟ ΠΡΕΣΒΗ


Αθήνα, 15 Ιουλίου 2010

Σήμερα, Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010, πραγματοποίησε συνάντηση στην Πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Αθήνα, ο Γραμματέας της Εθνικής Αντιπροσωπείας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Κώστας Πανταζής, με τον επικεφαλής της Διπλωματικής Αντιπροσωπείας της Παλαιστινιακής Αρχής, Πρέσβη κ. Samir Abou Ghazaleh.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ο Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, τόνισε τους ισχυρούς και ιστορικούς δεσμούς που έχουν οι Λαοί της Ελλάδας και της Παλαιστίνης καθώς και τις παραδοσιακές σχέσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ με τους Παλαιστινίους. Επίσης, υπογράμμισε ότι η Νεολαία ΠΑΣΟΚ θα βρίσκεται, όπως πάντοτε, στο πλευρό των Παλαιστινίων, στον Αγώνα τους για μια ειρηνική, δίκαιη και βιώσιμη λύση του Παλαιστινιακού ζητήματος.
Ο κ. Πρέσβης, από την πλευρά του, ενημέρωσε τον Γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ για τα προβλήματα αλλά και τις εξελίξεις που υπάρχουν στην περιοχή και ευχαρίστησε τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ για τη δράση και τη συμμετοχή της σε εκδηλώσεις που προάγουν τον Αγώνα των Παλαιστινίων.
Τέλος, απεύθυνε πρόσκληση για επίσημη επίσκεψη της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στην Παλαιστίνη, τον επόμενο Σεπτέμβριο, κάτι που έγινε αμέσως αποδεκτό από το Γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.