Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Άρχισε να αναβιώνει το γνωστό παραμύθι με την ανωνυμία των ιστολογίων...αλλά τους διέλαθε το άρθρο 19:

Άρχισε να αναβιώνει το γνωστό παραμύθι με την ανωνυμία των ιστολογίων. (ετοιμάζουν φιμωνόμους καταστρατηγώντας το σύνταγμα μας, αλλά και την "ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" βλέπε άρθρο 19).
 
Βέβαια θα ήταν καλό να γίνει μία; δημόσια συζήτηση για να δούμε αν θα το αντέξουν. Οι αναγνώστες μας γνωρίζουν τις θέσεις μας περί ψευδωνυμίας και ας αφήσουν τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια, τα περί "ανωνυμίας" και τα κατασκευασμένα ψεύδη, των εκδοτικών συμφερόντων της ρεμούλας και της  διαπλοκής με την εκάστοτε εξουσία

Η ευκαιρία δόθηκε με το κλείσιμο του "troktiko". Το θέμα θα κριθεί κατά πόσον η μεταβατική κυβέρνηση Παπανδρέου θα συνεχίσει στα βήματα της προκατόχου της με το μοντέλο της νεοφιλελεύθερης  δεξιάς και να ψηφίζει τα προσχέδια που είχαν στα υπουργικά τους συρτάρια, ελπίζουμε να μην υιοθετήσουν μπερλουσκόνιες πρακτικές και αντιλήψεις από το συρτάρι του κ.Δένδια.

Σιγά-σιγά βλέπουμε νέα πρόσωπα στο παιχνίδι, βλέπε Έλλη Στάη: "Ωρα να βγάλουμε τις κουκούλες"

Προς το παρόν του επισημαίνουμε: 

ΑΡΘΡΟ 30

"Καμιά διάταξη της παρούσας Διακήρυξης δεν μπορεί να ερμηνευθεί ότι παρέχει σε ένα κράτος, σε μια ομάδα ή σε ένα άτομο οποιοδήποτε δικαίωμα να επιδίδεται σε ενέργειες ή να εκτελεί πράξεις που αποβλέπουν στην άρνηση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών που εξαγγέλλονται σε αυτήν."

Νάσος
.
ΥΣ: Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η απάντηση του blogger του ΙΧΝΟΣ:
Από τους bloggers με …αγάπη Κε ΚΟΥΡΗ

Νομίζουν κάποιοι ότι θα μας ισοπεδώσουν όλους, ας πούνε ονόματα οι άθλιοι συκοφάντες, όσο αφορά τα παπαγαλάκια,  ας πάψουν να τρώνε όλο το κανναβούρι που τους δίνουν τα αφεντικά τους... υπάρχει μέτρον και μάλιστα άριστον.
.

Νάσος
==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.