Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Η λαϊκή οργή εναντίον των πολιτικών!!!

Γράφει ο Καφενόβιος

Αλήθεια, πιστεύει κανείς ότι, τα συνθήματα εναντίον της Βουλής και των πολιτικών εκφράζουν μια δράκα ακροδεξιών και ομάδες ακραίων αριστερών;

Οσοι διακινούν αυτού του είδους την προπαγάνδα, είτε είναι βλάκες, είτε δεν αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει γύρω τους. 

Ας κάνουν μια βόλτα στην κοινωνία να ρωτήσουν και να αφουγκραστούν. Θα διαπιστώσουν (εφ΄όσον δεν είναι βλάκες) ότι, η λαϊκή οργή εναντίον των πολιτικών, όπως έχει εκφραστεί με τα γνωστά συνθήματα έξω από το Κοινοβούλιο, είναι βαθιά ριζωμένη σήμερα στην ψυχή των ελλήνων.

Δεν προκάλεσαν έκπληξη, μόνο θυμό, οι χθεσινές αποκαλύψεις για την ΑΓΡΟΓΗ, την εταιρεία αποκατάστασης ημετέρων, που για να αποτυπωθεί ψηφιακά η αγροτική γη προσελήφθησαν παιδιά, ανεψιές, άλλοι συγγενείς και φίλοι των Χατζηγάκη, Σουφλιά, Μαρκογιαννάκη, Στυλιανίδη και ένα σωρό άλλων; Θαυμάστε τις ειδικότητες: Γυμναστές και γυμνάστριες, φιλόλογοι, οικονομολόγοι, ανθρωπολόγοι, ένας ναυπηγός, τεχνολόγοι τροφίμων, κοσμετολόγοι, μακιγιέρ, δασοπόνοι, δεκάδες απόφοιτοι λυκείου και φοιτητές, καθώς και ένας ιδιοκτήτης μπαρ στα Τρίκαλα! Αα, να μη ξεχάσουμε ότι, η κόρη του Πάγκαλου τακτοποιήθηκε στη Βουλή. Φαντάζομαι …
αξιοκρατικά όπως και οι υπόλοιποι.

Με όλα τούτα -όπως γράφει ο Γ. Τριάντης στην «Ελευθεροτυπία»- ένα «τόσο δα» αρκεί (το ευκρινές αποτύπωμα της οικονομικής κόλασης, σε λίγους μήνες) για να μπουκάρει ο κόσμος στη Βουλή, πληγωμένος, οργισμένος και απελπισμένος... Δεν θα πρόκειται για νοσταλγία φαιών εποχών ούτε για δυσανεξία εναντίον του Κοινοβουλευτισμού, αλλά για εξέγερση συμβολικού χαρακτήρα εναντίον του δικομματισμού που έφερε τη χώρα στη σημερινή κατάσταση!
από kafeneio
==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.