Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

και εσωτερική... "ΤΡΟΪΚΑ" ΜΕ ΠΑΜΠΟΥΚΗ -ΡΑΓΚΟΥΣΗ -ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ;


Λίγο πριν πάρει τελικές αποφάσεις για το νέο κυβερνητικό σχήμα είναι ο πρωθυπουργός και το σημαντικότερο που φαίνεται να τον απασχολεί είναι η συγκρότηση επιτελείου συντονισμού και επικοινωνίας. 

Η σκέψη που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι να πλαισιωθεί ο Χάρης Παμπούκης από τον Γιάννη Ραγκούση -που θα παραμείνει υπουργός Εσωτερικών- και τον Παύλο Γερουλάνο -πιθανόν ο τελευταίος και σε ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου, με γραφείο στο Μαξίμου. Θα πρόκειται, ουσιαστικά, για μια τρόϊκα που θα συντονίζει το κυβερνητικό έργο και θα το επικοινωνεί στην κοινή γνώμη. 

Συνομιλητής μας, πολύ κοντά στον Παπανδρέου, μας έλεγε ότι είναι πολύ πιθανό σενάριο -τούτη τη στιγμή εννοείται, γιατΙ με τον Γιώργο δεν μπορεί κανείς να είναι 100% σίγουρος! Σημειώνουμε ότι ο Γερουλάνος αυτοπροτείνεται, το τελευταίο διάστημα, για το ρόλο του συντονιστή επικοινωνίας της κυβέρνησης...
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.