Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Σύμφωνα με το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση από κληρικό ... ξεμονάχιαζε εκ του πονηρού καλογεράκια προκειμένου να ικανοποιεί τις νοσηρές του επιθυμίες...

Σχετικό: VOX POPULI, VOX DEI (: Φωνή λαού, οργή θεού

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τα βασανιστήρια που καταγγέλλει ότι έζησε στα χέρια του ηγουμένου της Μονής Αγίας Σκέπης στην Κερατέα, Νήφωνα ή κατά κόσμον Ελευθέριου Αναστασόπουλου, έφερε στο φως η κατάθεση ενός εκ των θυμάτων του παλαιοημερολογίτη μοναχού, που είναι και πολιτικώς ενάγων στη δίκη!

Ο 69χρονος σήμερα ιερομόναχος, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται στη φυλακή ενώ φέρεται να διέπραξε σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος και άλλων δόκιμων μοναχών, κάθεται στο εδώλιο με την κατηγορία της «κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση από κληρικό με τον οποίο ο ανήλικος διατηρεί πνευματική σχέση».


==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.