Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Με βιβλία του...Στυλιανού Παττακού ''μορφώνεται'' η ελληνική Ομοσπονδία του γκέττο Αστόριας!

Ακόμα και τα κομπιούτερ της Οργάνωσης έχουν ομιλίες Παπαδόπουλου, ύμνους-τραγούδια για χούντα κλπ
Με βιβλία του...Στυλιανού Παττακού ''μορφώνεται'' η ελληνική Ομοσπονδία του γκέττο Αστόριας!
Οι βασιλοχουντικοί ακόμα παραμένουν στο Διοικητικό Συμβούλιο. Συνεργάτης τους κι ένας... ΠΑΣΟΚος, της Τοπικής Οργάνωσης του Μπρούκλυν.

'Ενα είναι το αυθεντικό γκέττο και μία η Οργάνωσή του
Ομοσπονδία ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης: Η ''καλύτερη'' της Ομογένειας στις ΗΠΑ
Διαθέτει από όλα: ξυλοδαρμούς, εκβιασμούς, τραμπουκισμούς, προβοκάτορες, απειλές, βία, απάτες, σκάνδαλα, καταχρήσεις, λαμόγια, κλέφτες, χαφιέδες,
φασίστες, βασιλοχουντικούς, κομματικούς (ΝεοΔημοκράτες, νεο-ΠΑΣΟΚους), μασόνους, επίτιμο-ραμολιμέντο, αρχιμανδρίτη, JJ, αδελφές, δικό της κτίριο και διπλανό ζαχαροπλαστείο (γιά τους ανεπίσημους δημόσιους καυγάδες και τους ξυλοδαρμούς). Επίσης, έχει τις ευλογίες: Εκκλησίας, διπλωματών, Ελλήνων πολιτικών (λαμόγιων και μη), των κομμάτων της Ελλάδας κ.ά... H βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ κ. Μάγια Τσόκλη, ήταν η τελευταία πολιτικός από Ελλάδα, που ''τίμησε'' -με επίσκεψή της στο ''Σταθάκιο'', έδρα της Ομοσπονδίας- το πρώην Διοικητικό Συμβούλιο των σκληροπυρηνικών βασιλοχουντικών... (Αναλυτικά)
(Το τελευταίο ''ποντιακό ανέκδοτο'' που κυκλοφορεί στο γκέττο Αστόριας είναι ότι το νέο ΔΣ θα κάνει...κάθαρση)


==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.