Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Αποδοκιμασίες κατά του Υφυπουργού Πολιτισμού στο Βερολίνο

 Έντονες αποδοκιμασίες δέχτηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού Γ Νικητιάδης, πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Ελλ. Κοινότητα Βερολίνου.
Αναστάτωση δημιουργήθηκε κατά την άφιξη του Υφυπουργού Πολιτισμού Γ. Νικητιάδη στην Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου χθες το απόγευμα, όταν δέχτηκε έντονες αποδοκιμασίες από παρευρισκόμενους. Οι διαμαρτυρόμενοι φωνάζοντας κατηγόρησαν τον υπουργό και την κυβέρνησή του για τη δεινή κατάσταση που έχει προκληθεί μετά την υπογραφή του μνημονίου με ΕΚΤ-ΔΝΤ και τις ευθύνες της κυβέρνησης. Ο υφυπουργός φυγαδεύτηκε για αρκετή ώρα στα γραφεία ενώ τελικά η ομιλία πραγματοποιήθηκε με καθυστέρηση και κατά τη διάρκειά της υπήρχαν έντονα επικριτικές παρεμβάσεις από παρευρισκόμενους.

==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.