Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Ο Χάρης Καστανίδης επαναφέρει θέμα διπλών εκλογών

Προβληματισμό έχουν προκαλέσει στο Μέγαρο Μαξίμου οι σημερινές δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη. 

Ο ένθερμος υποστηρικτής του Γιώργου Παπανδρέου, μιλώντας στον ρ/σ “Θέμα”, δήλωσε ότι “δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει ανάγκη δημοκρατικής νομιμοποίησης” και πρόσθεσε ότι “αν ξεχνάμε την ανάγκη αυτή, τότε υπάρχει ο κίνδυνος μια γενναία κυβέρνηση να σώσει τη χώρα, αλλά να μην υπάρξει κεντροαριστερά στην Ελλάδα για τα επόμενα 30 χρόνια”.

Όταν ρωτήθηκε, μάλιστα, αν μπορεί η κυβέρνηση να αναζητήσει καινούργια δημοκρατική νομιμοποίηση με τα καινούργια δημοσιονομικά δεδομένα, απάντησε ορθά κοφτά: “Υποθέτω πως ναι”.

Τη δήλωση Καστανίδη σχολίασε και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, που πέταξε το γάντι στον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου: «Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χάρης Καστανίδης, με τις σημερινές δηλώσεις του, περί «ανάγκης δημοκρατικής νομιμοποίησης», είναι ξεκάθαρο ότι υπαινίσσεται πρόωρες εκλογές.

Τώρα, πλέον, είναι η σειρά του Πρωθυπουργού να μας απαντήσει υπεύθυνα, αν σκέφτεται να πραγματοποιήσει (και πότε…) αυτό που υπονοεί ο Υπουργός του», δήλωσε.
==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.