Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Ο ΝέοΦιλελευθερισμός κατέρρευσε πριν δύο χρόνια, αλλά οι ανεπαρκείς «σοσιαλιστές» δεν μπόρεσαν, να προσφέρουν μια άλλη πρόταση και έτσι μετατράπηκε σε δήθεν κρίση του χρηματοπιστωτικού συστήματος.



 Γράφει ο Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος

Οι «δοκιμασίες αντοχής» του «πολιτικού συστήματος»!

Δοκιμασίες και τεστ υπάρχουν πολλά και κάθε είδους, αλλά το δύσκολο είναι η ερμηνεία και η αποδοχή τους!

Το υπάρχον πολιτικό σύστημα, 36 χρόνια μετά την μεταπολίτευση ήδη είναι νεκρό και βυθισμένο στη σήψη, διαφθορά και ανεπάρκεια. Την αλλαγή θα φέρουν τα μπλογκ, οι νέοι πολιτευτές, η νεολαία και οι πολίτες που αντιστέκονται!

Η δολοφονία του μπλόγκερ Γκιόλια είναι έργο των ολιγαρχικών, παρακρατικών και υποκόσμου (στο στυλ δολοφονίας Λαμπράκη), που προσπαθούν σιγά – σιγά να ελέγξουν το νέο και ανεξέλεγκτο! Και άλλες δολοφονίες και απειλές-εκβιασμοί θα γίνουν, όσο απειλείται το ολιγαρχικό τραπεζο-δικτατορικό σύστημα και οι «καραγκιόζηδες» πολιτικοί του έχουν ήδη ξοφλήσει στα μάτια των πολιτών!

Ο Νέο-Φιλελευθερισμός κατέρρευσε πριν δύο χρόνια, αλλά οι ανεπαρκείς «σοσιαλιστές» δεν μπόρεσαν, να προσφέρουν μια άλλη πρόταση και έτσι μετατράπηκε σε δήθεν κρίση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. 

Οι σημερινοί «δήθεν σοσιαλιστές» κάνουν και άλλη ζημιά με το να ταυτίζονται με την δεξιά, που θα την πληρώσουν αυτοί και οι πολίτες μακροπρόθεσμα!

Η πεποίθηση ότι οι προσκείμενοι στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν μόνο για να ψηφίζουν, ως δούλοι, ενώ στην εξουσία θα υπάρχουν μόνο δεξιοί τελείωσε σήμερα! Όσο γρηγορότερα το καταλάβουν, οι «γύρω από τον κ. Παπανδρέου, τόσο το καλύτερο! Ουδείς δεξιός θα ψηφίσει ποτέ ΠΑΣΟΚ και ας τον αφήσετε στη θέση του και ας του κάνετε άγαλμα!

Το σύστημα πλέον δεν αντέχει στα «τεστ αντοχής»!
Όσοι θέλουν «χρίσμα» Περιφερειάρχη να κάνουν την εξής δοκιμασία:
Α. Να περπατήσουν από την πλατεία Κολωνακίου ως το Θησείο και όποιος αντέξει το ξύλο…!
Β. Να περπατήσουν από την Ομόνοια ως την Πλατεία Αττικής και αν επιμένουν στο «χρίσμα» κάτι συμβαίνει… 

Όσοι θέλουν το χρίσμα του Δήμαρχου:
Α. Να αποδείξουν πόσο καιρό μένουν στον Δήμο που θέλουν να εκλεγούν και όχι τα Βόρεια Προάστια!
Β. Να περπατήσουν στις λαϊκές και φτωχογειτονιές του Δήμου τους και αν επιμένουν στο «χρίσμα» κάτι συμβαίνει… 

Όσοι Υπουργοί είναι εναντίον ενός σαρωτικού ανασχηματισμού τότε:
Α. Ας περιδιαβούν μόνοι τους τα γραφεί του Υπουργείου τους και αν τους γνωρίζουν οι υπάλληλοί τους (που είναι στην πλειοψηφία τους δεξιοί) ας μείνουν στις θέσεις τους!
Β. Ας περπατήσουν μόνοι τους χωρίς ομπρέλα για να μη βραχούν από το φτύσιμο… και ασφάλεια για να μη φάνε τις φάπες της ζωής τους και θα καταλάβουν!

Αν ο Πρωθυπουργός νομίζει ότι ο κόσμος τον ξανά-ψηφίζει, αν δεν αλλάξει πολιτικές επιλογές:
Α. Ας περπατήσει μόνος του χωρίς κουστωδία από το Σύνταγμα στο Κολωνάκι (για Ομόνοια ούτε να το σκέφτεται)!
Β. Ας ρωτήσει τον κ. Παναγιωτακόπουλο, τον κ. Καψαμπέλη, τον κ. Καννελάκη να του πουν την αλήθεια…και αν την αντέξει…

Όσο για τους Βουλευτές δεν πάνε από μόνοι τους στις επαρχίες τους γιατί εκτός από φάπες πέφτουν και κλωτσιές και εκεί οι επαρχιώτες δεν αστειεύονται… δέρνουν!

Η δοκιμασία stress tests στις κάλπες του Νοεμβρίου, αν στηθούν και δεν καούν από την οργή του πλήθους θα αποβεί μοιραία για τους παραδοσιακούς στυλοβάτες τους συστήματος! Κανείς πλέον πολίτης δεν πιστεύει ούτε στις πολιτικές ικανότητες της κάθε «νομενκλατούρας» του «κόμματός του», αλλά ακόμα δεν μιλάει!

Υπάρχουν και καπιταλιστικού τύπου δοκιμασίες, όπως υπεβλήθησαν σε αυτές οι διάφορες τράπεζες. Η Αγροτική Τράπεζα, ευτυχώς απέτυχε! Η ΑΤΕ ήταν η μόνη που έκανε κοινωνική πολιτική και ο σκοπός της δεν ήταν η ληστρική κλεψιά των αγροτών, αλλά η κοινωνική αρωγή στους αγρότες και γι’αυτό δεν άντεξε στο καπιταλιστικό "τεστ αντοχής στον καπιταλισμό - κλεψιά" των ευρωπαίων μαυραγοριτών κλεφτό-τραπεζιτών! 

Ζήτω η κρατική Αγροτική Τράπεζα!

Στις επικείμενες εκλογές μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τον κ. Γιώργο Παπανδρέου….. Ας μην του τη χαλάσουμε με το να την προ αναγγείλουμε! 

Η τακτική, να κυβερνώ δήθεν Εγώ και οι διακόσιοι/ες φίλοι/ες μου και οι άλλοι όλοι «δεξιοί», δεν θα ευοδωθεί. Η πεποίθηση ότι οι προσκείμενοι στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν μόνο για να ψηφίζουν, ενώ στην εξουσία θα υπάρχουν μόνο δεξιοί τελείωσε σήμερα!

Να γίνει σαρωτικός ανασχηματισμός και στην Κυβέρνηση και στο περιβάλλον του Πρωθυπουργού. Η τακτική να κυβερνώ εγώ και οι διακόσιοι φίλοι μου και οι άλλοι όλοι δεξιοί δεν θα ευοδωθεί. Κάποιοι παρασέρνουν τον κ. Γ. Παπανδρέου στην απεμπόληση του μισού στελεχιακού δυναμικού του ΠΑΣΟΚ και αύριο-σήμερα και της εξουσίας! 

Οι δεξιοί είναι παντού και γελάνε με την φοβία του ΠΑΣΟΚ να τους αντικαταστήσει! 

Υπάρχουν λύσεις!

Αντισταθείτε!


==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.