Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Μίκυ Μάους : "Μα τι είναι αυτά που μας λέτε κύριε Πάγκαλε; δηλαδή τα εισοδήματα για έναν ολόκληρο χρόνο ενός συμβασιούχου είναι λίγα για το μήνα σας;"

Πάγκαλος: "Από 6.500 ευρώ, παίρνω 4.800..πρέπει να περιορίσω τις διακοπές..η οικογένεια γκρινιάζει"

“Πριν από τα μέτρα λιτότητας, ο μισθός μου βρισκόταν στο υψηλότερο επίπεδο του δημόσιου τομέα, 6.500 ευρώ τον μήνα. Τώρα, ο μισθός μου έχει μειωθεί κατά ¼, στα 4.800 ευρώ τον μήνα. Πρέπει να περιορίσω τη διάρκεια των διακοπών μου, και η γυναίκα και τα παιδιά μου έχουν δυσαρεστηθεί.” (olympia)

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Πάγκαλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με το ασφαλιστικό και τις περικοπές μισθών-συντάξεων.
Δεν θα σας λυπηθούμε κ. Αντιπρόεδρε, δεν μπορείτε να έχετε παράπονο με τις αποδοχές που παίρνετε.
Μην τρελαθούμε κιόλας…
Τι θα πρέπει δηλαδή να λένε οι σύζυγοι και τα παιδιά αυτών που είναι άνεργοι, ή παίρνουν 800 από 1000 ευρώ που έπαιρναν πριν;
Πόσες μέρες διακοπές θα πάνε οι οικογένειες αυτών των ανθρώπων;
Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση ο κ. Πάγκαλος να μην αναφερόταν στον εαυτό του, αλλά σε κάποιους άλλους που έπαιρναν 6.500 ευρώ και τώρα παίρνουν 4800…
Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, στην εφημερίδα Economic Observer.
Η πλήρης συνέντευξη ΕΔΩ
Δημοσιογράφος: Οι περισσότεροι Έλληνες επιδεικνύουν ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα της μεταρρύθμισης του ασφαλιστικού συστήματος, ακριβώς επειδή η μεταρρύθμιση θίγει προσωπικά συμφέροντα, κυρίως με την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και την περικοπή των συντάξεων. Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »

Σχόλιο: Μα τι είναι αυτά που μας λέτε κύριε Πάγκαλε;  δηλαδή τα εισοδήματα για έναν ολόκληρο χρόνο ενός συμβασιούχου είναι λίγα για το μήνα σας;

Δημοσιοποιήστε  το  σύνολο του οικογενειακού σας προϋπολογισμού και αφήστε τις φανφάρες περί "γκρίνιας κλπ"  ΔΕΝ ισχυρίζεται κάποιος ότι:


Πριν από τα μέτρα λιτότητας, ο μισθός μου βρισκόταν στο υψηλότερο επίπεδο του δημόσιου τομέα, 6.500 ευρώ τον μήνα. Τώρα, ο μισθός μου έχει μειωθεί κατά ¼, στα 4.800 ευρώ τον μήνα. Πρέπει να περιορίσω τη διάρκεια των διακοπών μου, και η γυναίκα και τα παιδιά μου έχουν δυσαρεστηθεί.

Τη στιγμή που γνωρίζει ο ελληνικός λαός και άλλες δραστηριότητες όπως του αμπελουργού (εκτός εάν δεν υπάρχει εισόδημα) ... αλλά και του συνταξιούχου δικηγόρου (και ας μην το ασκήσατε ποτέ) . Προσωπικά θα ήθελα να μας μιλήσετε για το σύνολο των οικονομικών σας ως οικογενειακού εισοδήματος, μιας και η διαφάνεια ή διαύγεια όπως την λέτε είναι το νεοφιλελεύθερο νέο πασοκικό είδος προπαγάνδας...


Μίκυ Μάους για την αντιγραφή Νάσος

Σχετικό: Συνέντευξη του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, στο ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM και το δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 21 Ιουλίου.real.0real.1real.2real.3
==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.