Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Μεγάλη επιβεβαίωση του Press-gr από το Reuters...

Μεγάλη επιβεβαίωση του Press-gr από το Reuters...
...για την παραίτηση του εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ Παν. Ρουμελιώτη.  
Το αποσιώπησαν τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης!!!

Aπό τον Στάθη Παλαιολόγο

Μέσω του Reuters επιβεβαιώθηκε η χθεσινή αποκάλυψη του Press-gr ότι παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος της χώρας μας στο ΔΝΤ ΠαναγιώτηςΡουμελιώτης (διαβάστε την εδώ)

Μια αποκάλυψη την οποία ...αποσιώπησαν όλα τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης στη χώρας μας (τι κόμπλεξ....)!!!
Αυτό που δεν έκανε κανένας εκπρόσωπος ελληνικής εφημερίδας ή ηλεκτρονικού μέσου, το έκανε δημοσιογράφος του Reuters που αναζήτησε τον κ. Ρουμελιώτη και τον ρώτησε αν ισχύει η πληροφορία του Press-gr. Ο κ. Ρουμελιώτης το επιβεβαίωσε δηλώνοντας ότι αποχωρεί τον Αύγουστο από το ΔΝΤ...
Ο κ. Ρουμελιώτης δήλωσε συγκεκριμένα στο Reuters ότι θα αποχωρήσει αμέσως μόλις βρεθεί ο αντικαταστάτης του, «πιθανότατα στα τέλη Αυγούστου».  «Κλήθηκα για να βοηθήσω για περίπου έξι μήνες, σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο», ανέφερε  σημειώνοντας ότι ήταν εξ αρχής συμφωνημένο με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών πως θα αποχωρούσε στο εξάμηνο, καθώς έχει ήδη εκλεγεί στη θέση του αναπληρωτή γενικού γραμματέα της Ενωσης για τη Μεσόγειο, της γνωστής πρωτοβουλίας Σαρκοζί με έδρα τη Βαρκελώνη (έναν οργανισμό που θα ασχοληθεί με την ευρωμεσογειακή συνεργασία). 

Τους πραγματικούς λόγους της αποχώρησης, μπορείτε φυσικά να τους (ξανα)διαβάστε εδώ...

==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.