Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

To Kalami: Ο GAP έχει χιούμορ: ''Θα μετατρέψουμε την Ελλάδα στην πλέον διαφανή χώρα του κόσμου'' !!! και άλλες ιστορίες

'Εκθεση ΔΝΤ γιά την Ελλάδα: Εφαρμογή των υποχρεώσεων που ανέλαβε απέναντι στους δανειστές της.
(Πολλά επαινετικά σχόλια... Καλοπιάσματα πριν τα νέα χειρότερα μέτρα. Αύξηση πληθωρισμού, ανεργίας κ.ά.) Μεγάλες εταιρίες (BP, Shell, Plus, Interattica, Fnac, Aldi κ.ά.) έφυγαν ή φεύγουν σύντομα, από την Ελλάδα.

Ο GAP έχει χιούμορ: ''Θα μετατρέψουμε την Ελλάδα στην πλέον διαφανή χώρα του κόσμου'' !!!
Guardian: «'Oταν ο Γιώργος Παπανδρέου κολυμπάει, σκίζει το νερό γοργός κι ευέλικτος»
«Τα μέτρα που πήρε η ελληνική κυβέρνηση στρέφονται εναντίον ανθρώπων που δεν ήταν υπεύθυνοι για την κρίση", δηλώνει ο Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξή του στον Guardian. «'Oταν ο Γιώργος Παπανδρέου κολυμπάει, σκίζει το νερό γοργός κι ευέλικτος. Μόνο την τελευταία εβδομάδα να τον έβλεπε κανείς να οργώνει τις θάλασσες του Πόρου, θα καταλάβαινε ότι ο Έλληνας ηγέτης διαθέτει αντοχές και φυσική κατάσταση Ολυμπιακού επιπέδου. O προκάτοχός του, Κώστας Καραμανλής, προτιμούσε την πεταλούδα κι όχι το πρόσθιο, συνήθως δε στα όρια μίας πισίνας», περιγράφει με βρετανική ειρωνεία ο συντάκτης... (Το άρθρο)

(Γιά να μην ξεχνάμε) Οι ισραηλινο-εβραϊκές οργανώσεις-λόμπι στις ΗΠΑ, γιά τον GAP: «There is no better friend in Greece of the Jewish community, of Israel and of the United States than you, Mr. Papandreou.»
(Αναλυτικά στα δεξιά της σελίδας και κάντε κλικ στα σχετικά links. Αποκαλυπτικό άρθρο, Δεκέμβριος 2006).


Το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας και η πρεσβεία μας, πως ανέχονται ακόμα τέτοιες καταστάσεις;
Κι εξώδικο στο υπουργείο Εξωτερικών, γιά συμπεριφορές γεν. πρόξενου στο Σικάγο
... (Διαβάστε)
Προς ΥΠΕΞ, Αθήνα: Από πότε 'Ελληνες διπλωμάτες στις ΗΠΑ μπορούν να συμμετέχουν σε ιδιωτικές ή δημόσιες εκδηλώσεις γιά συλλογή χρημάτων υπέρ Αμερικανών υποψήφιων γιά την Γερουσία των ΗΠΑ και μάλιστα να εκφωνούν και λόγους γιά τον υποψήφιο, πράξη που παραβιάζει (αυστηρούς) ομοσπονδιακούς νόμους των ΗΠΑ; Αυτή η συστηματική παρανομία, γίνεται με την άδεια του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας ή ο γεν. πρόξενος στο Σικάγο ''κάνει του κεφαλιού'' του εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την ελληνική κυβέρνηση;
 
==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.