Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Αισθητά μειωμένη η αγοραστική κίνηση στην Ελλάδα, ε και; Οι "αριθμοί της τρόικας" να εκτελεσθούν κατά γράμμα, (βλέπεις για μια θέση στον ΟΗΕ, είναι τα λεγόμενα: "επίχειρα της προδοσίας" στον ελληνικό λαό. ...)

            Πτώση έως και 20% παρουσιάζει η αγοραστική κίνηση φέτος το καλοκαίρι σε σύγκριση με πέρυσι την ίδια περίοδο. Παρά τις γενναίες εκπτώσεις οι καταναλωτές είναι επιφυλακτικοί και οι καταστηματάρχες ανήσυχοι.

Μεγάλη ανησυχία προκαλεί στους εμπόρους η πτώση που παρουσιάζει η αγοραστική κίνηση φέτος το καλοκαίρι. Είναι η τρίτη χρονιά που ο τζίρος των εμπόρων μειώνεται, σημειώνει ο πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων λιανικών πωλήσεων Ελλάδος, Θεόδωρος Βάρδας.

Με τις γενναίες μειώσεις στις τιμές οι έμποροι προσπάθησαν να πείσουν τους καταναλωτές να κάνουν αγορές, ωστόσο όπως επισημαίνει ο Νίκος Γιαννέτος μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, ακόμα και την περίοδο των εκπτώσεων η μείωση του τζίρου είναι φανερή.

Τα μέτρα του μνημονίου επηρέασαν την ψυχολογία των καταναλωτών συμφωνούν οι κύριοι Βάρδας και Γιαννέτος.

Πρέπει να δημιουργηθεί κλίμα αισιοδοξίας αν θέλουμε να αναστρέψουμε το κλίμα, υπογραμμίζει ο Θεόδωρος Βάρδας. (VOA)

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.