Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Αγαπάς την Εφορία; Φτιάξε ένα βίντεο

Το υπουργείο Οικονομικών στην προσπάθειά του να μας μετατρέψει από μαλάκες σε μαλάκες με φορολογική συνείδηση, σκαρφίστηκε ένα πράμα σα διαγωνισμό.

Μας καλεί να φτιάξουμε τα δικά μας βιντεάκια, μέσα από την οποία θα ενισχύσουμε τη… φορο-ευσυνειδησία μας, καλώντας και τον υπόλοιπο κόσμο στον αγώνα κατά της εισφοροδιαφυγής.

Όσοι περιμένετε παταγώδη αποτυχία του εγχειρήματος, είστε γελασμένοι. Ξέρετε πόσα κομματόσκυλα και κόλακες υπάρχουν; Κι εγώ θα ήθελα να ετοιμάσω κάτι, αλλά ας όψεται η ζοχάδα μου και το hangover από τη χθεσινή πρόκριση του ΠΑΟΚ.

Έχω όμως για εσάς πρώτο πράμα. Δεν αφορά βέβαια το φορολογικό προσηλυτισμό, αλλά το λόγο για τον οποίο δεν μπορούμε να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια του φατσουλινίου (βλ.Παπακωνσταντίνου).
Δείτε το βίντεο – σουξέ – hit της χρονιάς!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.