Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Η τρομοκρατία των τραπεζιτών - ολιγαρχικών… δεν θα περάσει! Μόνο με την «Νέα Σεισάχθεια», θα κερδηθούν οι Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές και θα ανατραπεί η κοινωνική αναταραχή που έρχεται!

3η  Σεπτεμβρίου  1974 – 3η  Σεπτεμβρίου 2010
Νέο ξεκίνημα για νέα σοσιαλιστική πολιτική!

Η τρομοκρατία των τραπεζιτών - ολιγαρχικών… δεν θα περάσει!

Μόνο με την «Νέα Σεισάχθεια», θα κερδηθούν οι Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές και θα ανατραπεί η κοινωνική αναταραχή που έρχεται!

Να ψηφιστεί εδώ και τώρα, ΕΝΑ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ: η Νέα Σεισάχθεια!  

Λευτεριά στους νέο-σκλάβους δανειολήπτες, εδώ και τώρα! Να ψηφιστεί Η Νέα Σεισάχθεια, εδώ και τώρα! Οι πολίτες  σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πληρώνουν -για το σύνολο των δανείων τους και καρτών τους- σύνολο δόσεων,  πάνω από το 1/3 του μηνιαίου εισοδήματός τους, γιατί χάνουν την συνταγματικά κατοχυρωμένη ελευθερία τους και μετατρέπονται σε δούλος των τραπεζιτών!

Ήδη ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών για τους δημοσίους υπαλλήλους που έχουν λάβει στεγαστικό δάνειο από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων θα παρουσιάσει η κυβέρνηση. Με την νέα ρύθμιση περίπου 200.000 δανειολήπτες θα μπορούν πλέον να επιμηκύνουν την εναπομένουσα διάρκεια εξόφλησης του δανείου τους ως και 40 χρόνια με στόχο τη μείωση των μηνιαίων δόσεων που πληρώνουν στην τράπεζα, οι οποίες δεν θα μπορούν να υπερβαίνουν το 40% των αποδοχών τους. Αυτή η ρύθμιση να βελτιωθεί και να ισχύσει για κάθε πολίτη και για το σύνολο κάθε είδους δάνειο και κάρτα!

Το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε για να υπηρετεί το λαό, την πατρίδα και τη δημοκρατία, πρέπει να είναι ο κοινός τόπος όλων διακηρύξεων και αποτελεί το κοινό στοιχείο της συνέχειας του Κινήματος. Χρέος κάθε δημοκράτη είναι να αγκαλιάσει την συγκέντρωση η οποία είναι ανοιχτή και για όλους τους δημοκρατικούς πολίτες που αγωνιούν για το μέλλον αυτού του τόπου. Λάθη έγιναν, αλλά μπορούν να βελτιωθούν εδώ και τώρα. Να γίνει σαρωτικός ανασχηματισμός! Οι πολίτες στην εξουσία!
 
Στις 3 Σεπτέμβρη 2008 στο Θησείο κάτω από την Ακρόπολη, παγκόσμιο σύμβολο του ελληνικού δημοκρατικού πολιτισμού, κοντά στην αρχαία Πνύκα, σύμβολο της αρχαίας αθηναϊκής δημοκρατίας, ο Γιώργος Παπανδρέου θα ανακοίνωσε την δική του "διακήρυξη". Αγέρωχα νιάτα, περήφανα γηρατειά αγκαλιάστε το νέο ΠΑΣΟΚ και τον άξιο ηγέτη του Γιώργο Παπανδρέου. ΄Ηδη οι πρώτες δημοσκοπήσεις έδειξαν το σταθερό προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έναντι της Ν.Δ. και υπεροχή της ηγετικής προσωπικότητας του Γιώργου Παπανδρέου, κάτι που θα σταθεροποιηθεί τις βδομάδες που έρχονται και θα οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ σε μια σαρωτική ΝΙΚΗ στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές που έρχονται.

Στις 3 Σεπτεμβρίου του 1974, σε μία από τις αίθουσες του ξενοδοχείου «Kίνγκ Πάλας» στην οδό Πανεπιστημίου, ο Ανδρέας Παπανδρέου ανακοίνωσε την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ" "Το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα είναι πολιτικό Κίνημα που αγωνίζεται για τους ακόλουθους στόχους:
Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, Κοινωνική Απελευθέρωση, Δημοκρατική Διαδικασία"
Ας θυμηθούμε μερικά σημεία της διακήρυξης:

"Βασικός κυρίαρχος στόχος του Κινήματος είναι η δημιουργία πολιτείας απαλλαγμένης από έλεγχο ή επιρροή της οικονομικής ολιγαρχίας, πολιτείας ταγμένης στην προστασία του έθνους και στην υπηρεσία του λαού. Η εθνική ανεξαρτησία είναι αναπόσπαστα δεμένη με τη λαϊκή κυριαρχία, με τη δημοκρατία σε κάθε φάση της ζωής του τόπου, με την ενεργό συμμετοχή του πολίτη σ' όλες τις αποφάσεις που τον αφορούν. Μα είναι ταυτόχρονα συνυφασμένη με την απαλλαγή της οικονομίας μας από τον έλεγχο του ξένου μονοπωλιακού και ντόπιου μεταπρατικού κεφαλαίου που διαμορφώνει την οικονομική, την κοινωνική, την πολιτική και την πολιτιστική μας πορεία σύμφωνα με τα συμφέροντα όχι του λαού αλλά της οικονομικής ολιγαρχίας."

"Η Ελλάδα ακολουθεί δυναμική ανεξάρτητη πολιτική με στόχους: την εγγύηση της εδαφικής ακεραιότητας, την κατοχύρωση της αδέσμευτης λαϊκής κυριαρχίας και την καλύτερη δυνατή πραγμάτωση των επιδιώξεων του ελληνικού λαού. Σαν χώρα που είναι ταυτόχρονα στην Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Μεσόγειο, κάνει την παρουσία της αισθητή και στους τρεις αυτούς χώρους."

ΣΗΜΕΡΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΤΕΛΩΝ ΝΕΟ-ΣΚΛΑΒΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!

Να ψηφιστεί η πραγματική “Νέα Σεισάχθεια”, εδώ και τώρα:

1.        Όλοι οι Έλληνες πολίτες περιμένουν την ψήφιση της Νέας Σεισάχθειας. Το «Νομοσχέδιο για τη ρύθμιση οφειλών των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων και νοικοκυριών» αφορά μόνο 150.000 πολίτες… Οι υπόλοιποι 10 εκατομμύρια πολίτες τι θα απογίνουν;
2.        Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων και καρτών όλων των πολιτών σε ένα δάνεια με αίτησή του (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις ή είναι στον Τειρεσία, ή έχει γίνει καταγγελία, ή έχει δικαστική παραγγελία) με χαμηλό επιτόκιο, και δόση που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη.
3.        Να μειωθούν στο 1/3 οι δόσεις και όχι στο ½ γιατί θα ξαναπαρουσιαστεί πρόβλημα!! Αν κάποιος έδινε π.χ. 600 ευρώ δόση να δίνει μόνο 200. Να παγώσουν μερικά δάνεια για κάποια χρόνια όταν υπάρχει πραγματική ανάγκη! Να μετατραπούν τα υπόλοιπα καρτών ή δανείων  σε χαμηλότοκα δάνεια και να γίνει «ένα πακέτο ανά τράπεζα» ή όλα ένα συνολικό πακέτο σε μία τράπεζα «σεισάχθειας»!  
4.        Μερικοί πολίτες είχαν κάνει κάποιες ρυθμίσεις στο παρελθόν και οι τράπεζες δεν δέχονται τη νέα ρύθμιση, οπότε όλες οι νέες ρυθμίσεις πρέπει να ξεκινούν με την ψήφιση του νομοσχεδίου! Δε χρειάζεται να ρευστοποιηθεί η περιουσία των πολιτών για να γίνει ρύθμιση, αλλά να μετρηθούν τα περιουσιακά στοιχεία σαν να είχαν ρευστοποιηθεί!
5.        Πρέπει να σταματήσουν σήμερα, οι τράπεζες να καταγγέλλουν το συνολικό ποσό του  δάνειου  ή το συνολικό ποσόν της κάρτας αν ο οφειλέτης καθυστερεί να πληρώνει 3 δόσεις και να μετατεθεί η καταγγελία αν ο οφειλέτης έχει καθυστερήσει το ήμισυ των δόσεων του δανείου ή της κάρτας. Αυτή η καταγγελία πάει στον Τειρεσία και μπλοκάρει σκοπίμως, οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή.
6.        Αν ένας πολίτης πληρώνει δόσεις πάνω από το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του τότε αυτόματα μετατρέπετε σε νέο-σκλάβο των τραπεζιτών, πράγμα αντισυνταγματικό και παράνομο!
7.        Τα επιτόκια των καταναλωτικών και καρτών, να μειωθούν ως επιτόκια στεγαστικών. Καμία υποθήκη ή προσημείωση. Καμία απευθείας πληρωμής-παρακράτησης δόσης από την υπηρεσία ή δημόσιο, που εργάζεται ο πολίτης. Αν υπήρχε εγγυητής, να παραμείνει μόνο ο δανειολήπτης. Καμία ρύθμιση δανείων με επιτόκιο υψηλότερο του υπάρχοντος, Ειδικές ρυθμίσεις χαμηλότοκων δανείων για επιχειρηματικά δάνεια.
8.        Να μπορέσεις να ξανα-διεκδικήσει ο πολίτης το σπίτι του που του κατέσχεσε η τράπεζα. Πόσα συνολικά σπίτια μπορούν να κατασχέσουν οι τράπεζες; Οι τράπεζες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν το κράτος!
9.        Επείγει για αντιμετωπιστούν οι λαϊκές αντιδράσεις να ψηφιστεί ΤΩΡΑ. Να ψηφιστεί εδώ και τώρα, ΕΝΑ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ  (ας γίνει πολυνομοσχέδιο οικονομίας, όπως έγινε πολυνομοσχέδιο παιδείας).  

Σήμερα η Σύγχρονη μορφή δουλείας ανθεί στην Ελλάδα, αλλά κανείς δεν τολμάει να αντισταθεί! Δέκα εκατομμύρια Έλληνες πολίτες είναι δούλοι σε δέκα μόνο τραπεζίτες!  

 Επιτέλους, σώστε τον κοσμάκη από την αυτοκτονία! Η Σύγχρονη δουλεία στους τραπεζίτες ... είναι πιο σκληρή και δυσβάστακτη, από αυτήν της Αρχαιότητας και του Μεσαίωνα!  Επείγει η ψήφιση του «Νομοσχέδιου για τη ρύθμιση οφειλών των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων και νοικοκυριών». 

Ο νόμος της «εσχάτης προδοσίας» είναι υπεράνω του νόμου «περί ευθύνης υπουργών» και όσοι «πολιτικοί του παρελθόντος και της διαφθοράς», φέρανε την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση, πιθανόν θα λογοδοτήσουν σύντομα.  

Καμία κατάσχεση σπιτιών και περιουσιακών στοιχείων και όλα τα δάνεια να ρυθμιστούν,  ούτως ώστε να είναι δυνατή η αποπληρωμή τους από όλους τους πολίτες!
 
Λευτεριά στους νεο-σκλάβους υπερχρεωμένους δανειολήπτες, εδώ και τώρα!! 

Το « μέλλον άδηλον  εστί! Αντισταθείτε!

Δρ  Κουτσούκος Αναστάσιος

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.