Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Κουράστηκε, απέτυχε ή απλώς διαπίστωσε την αναγκαιότητα θεσμοθέτησης ΥΠΕΡ-ΥΠΟΥΡΓΟΥ;

Γράφει το Ζιζάνιο

Όπως προκύπτει από την δημοσκόπηση που παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του Mega channel, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ είναι η έλλειψη συντονισμού και η αναγκαιότητα ορισμού υπέρ-υπουργού που θα καθοδηγεί καλύτερα και αποδοτικότερα την κυβερνητική δράση.

Μέχρι σήμερα αυτά τα καθήκοντα τα εξασκούσε ο Πρωθυπουργός, ο οποίος σύμφωνα με την δημοσκόπηση δεν τα πάει καλά και γι’ αυτό σύμφωνα πάντα με την δημοσκόπηση πρέπει να αντικατασταθεί από κάποιο άλλο στέλεχος της κυβέρνησης.

Άραγε τι θα κάνει ο ΓΑΠ;

Θα ορίσει και θα εκχωρήσει μέρος της Πρωθυπουργικής εξουσίας στον υποψήφιο υπέρ-υπουργό ή θα αναλάβει τις ευθύνες του;

Οι επόμενες ημέρες θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, όταν μάλιστα ο Θ. Πάγκαλος εξαπολύει κεραυνούς σχετικά με το άβατο και απαραβίαστο των εξουσιών του αντιπροέδρου προς το πρώτο φαβορί για την κατάληψη της θέσης του υπέρ-υπουργού… τον Γ. Ραγκούση.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.