Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Τελικά θα μάθουμε ποιοι άλλοι είναι ανερυθρίαστα κυνικοί και πόσοι άλλοι υιοθετούν τη "γενναιότητα της μεγαλοψυχίας" του κ.Ρέππα;

«Είμαι συνταξιούχος δικηγόρος. Εδώ και 15 ημέρες πήρα την πρώτη μου σύνταξη». «Μειωμένη;». «Μειωμένη, γιατί δεν είχα ασκήσει ποτέ επάγγελμα. Αλλά έχω ένα επάγγελμα το οποίο αν είχα ασκήσει, θα είχα άλλου είδους εισοδήματα και ευκαιρίες».

Με αυτή τη δήλωση πα-πα...ΣΟΚ, ο περιβόητος πλέον αντιπρόεδρος του Γιώργου κατέθεσε ανερυθρίαστα στα ΜΜΕ (σχετικό εδώ) υποτιμώντας της "γενναιότητα της μεγαλοψυχίας" του κ.Ρέππα:

Απάντηση Δ. Ρέππα σε δημοσίευμα: "Όπως αποκαλύπτει το “Πρώτο Θέμα” ο κ. Ρέππας διορίστηκε επί Μητσοτάκη και με υπογραφή του τότε υπουργού Υγείας Γ. Σούρλα σε θέση διευθυντή Οδοντιατρικής στον Ευαγγελισμό. Το επίμαχο άρθρο – ψηφίστηκε επί Α.Παπανδρέου το 1988– χρησιμοποίησαν μεταπηδώντας από το ιδιωτικό τους ιατρείο σε θέσεις ευθύνης του ΕΣΥ περίπου 18 βουλευτές..."

«Ούτε θεμελίωσα, ούτε δικαιούμαι, ούτε πρόκειται να λάβω ποτέ σύνταξη ως γιατρός του ΕΣΥ από το Ελληνικό Δημόσιο», επισημαίνει σε γραπτή δήλωσή του ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας, με αφορμή σχετικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». ...

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο κ. Ρέππας, εκμεταλλευόμενος τις διατάξεις νόμου, σύμφωνα με τον οποίο όσοι βουλευτές-γιατροί δεν επανεκλέγονται μπορούν να διοριστούν ως διευθυντικά στελέχη σε δημόσια νοσοκομεία, διορίστηκε το 1990 στον «Ευαγγελισμό» ως διευθυντής της οδοντιατρικής κλινικής.


Ο κ. Ρέππας δεν αρνείται τη θητεία του στο συγκεκριμένο Νοσηλευτικό Ίδρυμα, σημειώνοντας, ωστόσο ότι η «εργασία μου στον 'Ευαγγελισμό', ουδόλως διεύρυνε ασφαλιστικά δικαιώματά μου».


«Αυτή είναι η μόνη πραγματικότητα. Οτιδήποτε άλλο δεν έχει σχέση με την αλήθεια», καταλήγει η δήλωση του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων."

Τελικά θα μάθουμε ποιοι άλλοι είναι ανερυθρίαστα κυνικοί και πόσοι άλλοι υιοθετούν τη "γενναιότητα της μεγαλοψυχίας" του κ.Ρέππα, τη στιγμή που οι ίδιοι νομοθετούν και προσαρμόζουν τις απολαβές τους κατά τον δικό του ιδιοτελές σκεπτικό, σε αντίθεση με όλους τους Έλληνες πολίτες (μη πολιτικούς) όπου οι διπλές συντάξεις και τα πλαφόν είναι απαγορευτικά;


Νάσος

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.