Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Στη μεγαλύτερη συνένωση του Καλλικράτη στην Αττική, Αργυρούπολη–Ελληνικό: Το πρώτο ηχηρό αντάρτικο είναι γεγονός

 Το πρώτο «ηχηρό» αυτοδιοικητικό αντάρτικο κατά του ΠΑΣΟΚ είναι γεγονός και μάλιστα σε έναν από τους Δήμους – βαρόμετρο σε ό,τι αφορά τις συνενώσεις του Καλλικράτη στην Αττική. Τον ενιαίο Δήμο Αργυρούπολης – Ελληνικού. Ένα Δήμο στον οποίο θα τεθεί σε εφαρμογή ένα πρωτόγνωρο σχέδιο ανάπλασης στον χώρο του παλιού αεροδρομίου, για το οποίο όμως μεγάλα κατασκευαστικά συμφέροντα αναμένεται να διαγκωνιστούν.
Ειδικότερα, με ανοικτή επιστολή του προς τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Σ. Ξυνίδη, το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος και «κομμένος» λόγω των σχέσεων του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο από υποψήφιος βουλευτής στην Β’ Αθήνας Χάρης Πασβαντίδης, ζητά εξηγήσεις για το δεύτερο στη σειρά «κόψιμο» του από τη διαδικασία των κομματικών χρισμάτων, μιλά ανοικτά για «ανυπακοή». Σε σκληρό ύφος, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ζητά διευκρινίσεις για την απόρριψη της υποψηφιότητάς του για δεύτερη φορά, ενώ δεν διστάζει να πει πως δέχεται εκ των έσω πόλεμο συκοφάντησης. Επίσης υποστηρίζει πως η επιλογή αυτή του κόμματος έχει χαρακτηριστικά «άνωθεν εντολής» λόγω της διαφωνίας που ο ίδιος είχε για το ασφαλιστικό.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως στη θέση του κ. Πασβαντίδη, προτιμήθηκε ο τέως συνεργάτης του Τάσου Μαντέλη και νυν σύμβουλος της κας. Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου Γιάννης Κωνσταντάτος αν και είχε διασπάσει το τοπικό ΠΑΣΟΚικό δημοτικό συμβούλιο και είχε υποστηρίξει ανοικτά των αγώνα κατά της συνένωσης Αργυρούπολης – Ελληνικού που ο νυν Δήμαρχος Ελληνικού κ. Γκορτζίδης έδινε.

Την ίδια ώρα τον κ. Πασβαντίδη υποστηρίζει ανοικτά εκτός από το σύνολο του τοπικού ΠΑΣΟΚ, τόσο ο νυν Δήμαρχος Αργυρούπολης και εξέχων στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Δ. Ευσταθιάδης όσο και ο τέως Δήμαρχος Ελληνικού και στέλεχος επίσης του κόμματος Ν. Ευφραιμίδης. Επίσης σε ανοικτή συγκέντρωση πριν από τέσσερις μήνες την υποψηφιότητα Πασβαντίδη επιβράβευσαν με θερμά σχόλια και οι ιστορικοί βουλευτές της Β’ Αθήνας κ.κ. Απόστολος Κακλαμάνης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, καθώς και ο νυν Νομάρχης Αθηνών κ. Γιάννης Σγουρός. Παράλληλες δημοσκοπήσεις φέρνουν τον κ. Πασβαντίδη στην πρώτη θέση με ποσοστά πάνω από 35%, ενώ ο «εκλεκτός» της Ιπποκράτους κατατάσσεται μέχρι και τέταρτος. 

από "Πρώτο Θέμα" - Επιστολή από "fimotro"


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.