Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Αντ. Βγόντζας, άλλο ένα παπαγαλάκι κωλοτούμπας που αυτοξεπουπουλιάζεται.... για μια πρωθυπουργική στήριξη ρε γαμώτο!

 
Έχουμε κοινά συμφέροντα με το Ισραήλ... μας ενημερώνει ο πολιτευτής κ. Βγόντζας... (σίβυλλα)

Και... στην ενδιαφέρουσα "παρέμβασή" του συνεχίζει με δικανικο στυλ: 
Η Τουρκία δεν πρόκειται να ξαναδεί αμερικάνικα όπλα, αν δεν αλλάξει τη στάση της απέναντι στο Ισραήλ και στο Ιράν...
Το βαρυσήμαντο άρθρο του όπου ερμηνεύει την πολιτική των ΗΠΑ κι όχι μόνο, λίγο πριν εισέλθει στη βουλή ως επιλαχών, ΕΔΩ.

Τι γράφει, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Δελαστίκ (Έθνος, 18 Αυγούστου 2010):

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ - Αντιτουρκικές φαντασιώσεις

Στερούνται πολιτικής σοβαρότητας οι ισχυρισμοί κυβερνητικών, πατριωτικών αλλά και ακροδεξιών κύκλων ότι δήθεν ο πολιτικός εναγκαλισμός του Γ. Παπανδρέου με τον Μπ. Νετανιάχου θα... "τσακίσει" την Τουρκία και θα την υποχρεώσει σε υποχωρήσεις στο Αιγαίο και στο Κυπριακό! Εν πρώτοις είναι διασκεδαστικό να ακούει κανείς αυτή την άποψη από άτομα που ήταν υπέρ του σχεδίου Ανάν και που γενικά υποστηρίζουν άκρως ενδοτικές θέσεις στα Ελληνοτουρκικά. 

Επιπλέον, προφανώς υποκρίνονται ότι αγνοούν πως το Ισραήλ είναι αυτό που έχει απεγνωσμένα ανάγκη την Τουρκία και γι' αυτό ο Νετανιάχου θα προστρέξει γονατιστός προς τον Ερντογάν, αν ο τελευταίος του κάνει νεύμα προσέγγισης!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.