Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Φωτογραφίες από την υπογραφή της συμφωνίας Wikileaks και Πειρατικού Κόμματος


Πριν από λίγες μέρες υπογράφτηκε και τυπικά η συνεργασία του Wikileaks με το Πειρατικό Κόμμα Σουηδίας που προβλέπει τη χρήση των κοινοβουλευτικών server του κόμματος.

Ένα μήνα πριν από τις εκλογές της Σουηδίας που θα επιβεβαιώσουν την είσοδο του Piratepartiet και στο σουηδικό κοινοβούλιο μια «περίεργη» διεθνή συμμαχία προωθείται.

Ξαφνικά ο εχθρός των ΗΠΑ είναι κάτι παλαβοί βορειοευρωπαίοι από την Ισλανδία και Σουηδία που χρησιμοποιούν οριακά νόμιμες μεθόδους.

Αυτή η ενέργεια ήταν απόλυτα απαραίτητη, αφού η «εντελώς τυχαία» το Αμερικάνικο Πεντάγωνο και το γραφείο της Διεθνούς Αμνηστίας (ω. ναι!) στο Αφγανιστάν δήλωναν κατηγορηματικά αντίθετοι στην παραπέρα αποκάλυψη ντοκουμέντων γύρω από τον πόλεμο, γιατί αυτό θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές των Αφγανών δοσίλογων . ...

Εγώ σας παρακαλώ να ρίξετε μια παραπάνω ματιά στις φωτό…

Δεν είναι πανέμορφο να υπογράφονται τέτοιες σημαντικές συμφωνίες σε ένα καφέ-μπαρ της γειτονιάς;

Πραγματικά δε χορταίνω την εικόνα της παρέας που κουτσομπολεύει πίσω από τους εκπρόσωπους του Wikileaks και PP.

Τελικά μπορείς να είσαι ριζοσπάστης, “τρομοκράτης”  και να παραμένεις απόλυτα cool…

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.