Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Κυβέρνηση Παπακωνσταντίνου-Νταλάρα (το γένος Ραγκούση) Νο. 10


Γράφει ο Σπίθας

Η κ. Α. Νταλάρα είναι υφυπουργός υπεύθυνη για τους μετανάστες και την μεταναστευτική πολιτική, είναι δε γνωστή η ευαισθησία του ΠΑΣΟΚ στα προβλήματα των μειονοτήτων και των μεταναστών.
Το ΠΑΣΟΚ συνεργάζεται με τον ΛΑ.Ο.Σ., είτε εμφανώς (υποστηρίζουν από κοινού τον Π. Τατούλη στην Πελοπόννησο), είτε αφανώς (ας μην τα συζητάμε καλύτερα ο Πρόεδρος Γιώργος Καρατζαφέρης την μία εργολαβία τελειώνει την άλλη αρχίζει) και ο Άδωνις Γεωργιάδης (ο γνωστός Μπουμπούκος), υποψήφιος περιφερειάρχης του ΛΑ.Ο.Σ στην Περιφέρεια Αττικής δηλώνει ότι εάν εκλεγεί θα γκρεμίσει το τζαμί στον Βοτανικό.
Τώρα να βγει η υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Α. Νταλάρα να καταδικάσει τις ρατσιστικές αντιλήψεις του Άδωνι Γεωργιάδη, δεν το βλέπουμε για να μην διαταραχθεί η παρά φύση πολιτική συνεργασία. Να σβήσει τις μπουλντόζες που θα γκρεμίσουν το τζαμί στον Βοτανικό ο Μπουμπούκος, πάλι δεν το βλέπουμε αφού αντλεί ψήφους από την άκρα δεξιά και τις παρεκκλησιαστικές οργανώσεις.
Τι άλλο όμως μπορεί να γίνει ώστε να διασώσουν το δημόσιο κύρος και εικόνα τους;
Κάτι πολύ απλό, ούτε ιδιαίτερα έξυπνο αλλά πολύ πρακτικό. Θα κάνουν την κορόιδα διότι ως γνωστόν «η σιωπή είναι χρυσός». Σε λίγες ημέρες θα ξεχασθεί αυτό το επεισόδιο και όλα θα συνεχίσουν να πηγαίνουν μία χαρά
Α! ρε σύντροφε Καρρά που σε κατάντησαν στα γεράματα…

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.