Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Κυβέρνηση Παπακωνσταντίνου-Νταλάρα (Το γένος Ραγκούση) Νο.15

Γράφει ο Σπίθας

Ο κυρ-Γιώργος ο Παπακωνσταντίνου, εισηγήθηκε και οι κ.κ Α. Νταλάρα και Τ. Μπιρμπίλη αποφάσισαν.
Στο νομοσχέδιο για την περαίωση θα μειωθούν οι προκαταβολές, θα αυξηθούν οι δόσεις κλπ. Μόνο που ούτε ο κυρ-Γιώργος ο Παπακωνσταντίνου, ούτε η Τ. Μπιρμπίλη  βρίσκονται εκεί που βρίσκονται γιατί ψηφίσθηκαν από τον Ελληνικό Λαό. Παιδιά μιας καμαρίλας είναι που έγιναν υπουργού γιατί έτσι το αποφάσισε και το διάταξε ο Γιώργος Παπανδρέου.
Αλλά, αποφασίζουν να κόβουν μισθούς φτωχών ανθρώπων, να αυξάνουν την φορολογία της γιαγιάς που δεν μπορεί να κρύψει ούτε ένα ευρώ από την εφορία και να επιβραβεύσουν όλους αυτούς που  κλέβουν το ΦΠΑ και αποκρύπτουν φορολογητέο εισόδημα.
Οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αντιδρούν σε αυτές τις πράξεις και λογικές. Πιστεύω ότι έρχεται η ώρα που οι αποφάσεις της Τ. Μπιρμπίλη δεν θα περνάνε, όχι από την Βουλή, αλλά ούτε από την γωνία Β. Σοφίας & Ακαδημίας που βρίσκεται απέναντι από την Βουλή.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.