Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Μιλά ο γιατρός που μήνυσε τον Γιώργο Παπανδρέου και 172 βουλευτές

… και τα λέει ΟΛΑ !!!


Η ομιλία του είναι από τις εκδηλώσεις της κίνησης getGreeceback την 6η Σεπτεμβρίου 2010 και είναι απολαυστική!.. για αυτούς που ψάχνουν να μάθουν το κάτι παραπάνω που τους έχει ξεφύγει για την “άγνωστη” ιστορία μας και τα “άγνωστα” τωρινά γεγονότα της εσχάτης προδοσίας του ΓΑΠ… Τα στοιχεία ακλόνητα, τα επιχειρήματα ισοπεδωτικά, κανένα περιθώριο παρανόησης… η θέση του πρωθυπουργού είναι πίσω από τα σίδερα!

Η καινούργια ομιλία του Δημήτρη Αντωνίου είναι προγραμματισμένη για αύριο Σάββατο στις 4:00 μμ στο Σύνταγμα. Κοιτάζοντας την Βουλή ακριβώς απέναντι, είναι η ιδανική περίσταση για να ειπωθούν οι μεγάλες καυτές αλήθειες. Για τον Παπανδρέου, το ΔΝΤ, την Ευρώπη και το μέλλον… που βρίσκεται στα δικά μας χέρια!


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.