Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ο "Πρωθυπουργός Εξωτερικών"' της Ελλάδας... το 2011, ΓΓ του ΟΗΕ; καλό ε; αλλά όχι τυχαίο δε!!!

 ''...Many investors continue to assume the country cannot avoid default, a view shared in private even by some policy makers...''. (The Wall Street Journal, Sept. 21)

Η είδηση: Γιώργαρος-international, γιά ΓΓ του ΟΗΕ (όπως το ραδιόφωνο του ''Κ'', 24-7Radio.us, είχε αναφέρει πριν 2 μήνες). Επίσκεψη στο Ισραήλ, μετά δύο εβδομάδες ανταπόδοση επίσκεψης από Νετανιάχου. Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου συνάντηση με τον πρόεδρο του Ιράν, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, στη Νέα Υόρκη. 

Για κάντε τον συνδυασμό, με τα πολλαπλά ταξίδια του στο εξωτερικό, που του χάρισαν την ονομασία ''Πρωθυπουργός Εξωτερικών''.

Είναι ή δεν είναι ''ηγέτης παγκόσμιας ακτινοβολίας'', μεσολαβητής σε διεθνείς κρίσεις; 

Έβαλε ή όχι στόχο να εκλεγεί, το 2011, ΓΓ του ΟΗΕ;

Σιγά μην κάτσει ο GAP-international ν' ασχοληθεί με την Ελλάδα και την ''μιζέρια'' της.

- Η πρώτη συνάντηση-επαφή του GAP στη Νέα Υόρκη, ήταν με την εβραϊκή Κοινότητα
(19 Σεπτ.), για να επιβεβαιωθεί το:
«There is no better friend in Greece of the Jewish community, of Israel and of the United States than you, Mr. Papandreou



==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.