Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Κυβέρνηση Παπακωνσταντίνου-Νταλάρα Νο. 3

Γράφει ο Σπίθας

Όπως είπαμε και εχθές, οι μεγάλοι λαϊκοί τραγουδιστές όπως ο Β. Παπακωνσταντίνου και ο Γ. Νταλάρας, όταν εμφανίζονται σε λαϊκά κέντρα βγαίνουν να τραγουδήσουν μετά την 01:00 πμ. Συνήθως εκείνη την ώρα το κέφι φτάνει στο αποκορύφωμα του και ακολουθεί ο γνωστός «λουλουδοπόλεμος» με δράστες τους θαμώνες του κέντρου.
Στην πρόσφατή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου στην Θεσσαλονίκη δεν είχαμε «λουλουδοπόλεμο» αλλά πραγματικό πόλεμο μεταξύ του Υπουργού Επικρατείας Χ. Παμπούκη και της Υπουργού Εργασίας Λ. Κατσέλη. Έστω και με αυτόν τον λειψό τρόπο όμως τηρήθηκε η συνήθεια.
Πιστεύουμε ότι ο Χ. Παμπούκης που φημίζεται για την ευγένεια του, θα στείλει την Δευτέρα το πρωί λουλούδια στην Λ. Κατσέλη και δεν θα απαντήσει τις δικαιολογημένες πικρίες της Λ. Κατσέλη, που είδε να υποβαθμίζεται στον πρόσφατο ανασχηματισμό.
Άλλωστε Λούκα και ο Χάρης δεν είναι στα πάνω του. Από Νο.2 που ήταν, έγινε ένας σαν και εσάς, δώσε λοιπόν τόπο στην οργή και απόλαυσε το τραγούδι του Γ. Νταλάρα «Η Φαντασία»…


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.