Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Κυβέρνηση Παπακωνσταντίνου-Νταλάρα (το γένος Ραγκούση) Νο. 9

Γράφει ο Σπίθας

Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Να πηγαίνει ο Γιώργος Παπανδρέου στις ΗΠΑ και προτού να προσγειωθεί το αεροπλάνο στην Νέα Υόρκη να βγαίνει η Morgan Stanley και η Wall Street Journal και να κάνουν με τα κρεμμυδάκια Ελληνική Οικονομία και Ελληνική Κυβέρνηση. Δηλαδή κάποιοι δεν κρατάνε πια ούτε τα προσχήματα.
Και καλά ο Ι. Ραγκούσης δεν ξέρει ακόμα από επενδυτικές τράπεζες (Morgan Stanley) και διεθνείς οικονομικές εφημερίδες (Wall Street Journal). Εσύ όμως κ. Γ. Παπακωνσταντίνου τι έκανες τόσες ημέρες στο εξωτερικό. Μάλλον έχασες τα αντανακλαστικά σου αλλιώς δεν εξηγείται.
Γιατί στην Ελλάδα τα έχεις καταφέρει καλά, αφού όποιος βλέπει  mega channel νομίζει ότι ζει σε άλλη χώρα, αλλά στο εξωτερικό δεν φαίνεται να σε πιστεύουν. Και καλά εσύ όπως έστρωσες θα κοιμηθείς… ο Γ. Παπανδρέου όμως τι φταίει;
Πάει στις ΗΠΑ να συναντήσει επενδυτές που έχουν καταθέσεις στην Morgan Stanley και τυχαίνει να διαβάζουν Wall Street Journal… και μάλλον τον βλέπω να γυρνάει πίσω με άδειο το καλάθι από επενδύσεις.
Πάλι ο Χάρης θα τρέχει να κάνει μαγικά μήπως και σώσει την παρτίδα. Και αν καταφέρει και την σώσει τότε δεν σας βλέπω καλά ούτε εσένα ούτε τον Γιάννη. Διότι ως γνωστό «η δύναμη στον άνθρωπο είναι το πορτοφόλι». 
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.