Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ποιοι Θα είναι πίσω από τον Επιτάφιο;…

Γράφει ο Σπίθας

Βρισκόμαστε στην Μεγάλη Εβδομάδα του Πάσχα του 2011. Είναι Μεγάλη Παρασκευή και σε όλες τις εκκλησίες της χώρας προετοιμάζεται η λιτανεία του Επιταφίου. Οι πιστοί περιμένουν υπομονετικά και με κατάνυξη να παρακολουθήσουν την άγια λειτουργία. 

Οι επίσημοι Υπουργοί Βουλευτές και Δήμαρχοι παίρνουν την θέση τους πίσω από τον Επιτάφιο προκειμένου να ακολουθήσουν την περιφορά. Παραδοσιακή συνήθεια από την εποχή που ο πολιτικός ήταν το πιο αξιοσέβαστο πρόσωπο της πόλης.
Ποιοι όμως θα είναι οι Υπουργοί που θα ακολουθήσουν  τον επιτάφιο;
Είναι σχεδόν βέβαιο όχι οι σημερινοί Υπουργοί της κυβέρνησης ΡΑΓΚΟΥΣΗ. Αυτοί μπορεί να προλάβουν να σταθούν προσοχή στην παρέλαση αλλά σίγουρα δεν θα παραβρίσκονται στην λιτανεία του επιταφίου. Θα είναι κάπου κρυμμένοι όπως ο Ιούδας που δεν άντεξε να δει τα αποτελέσματα της προδοσίας του και τελικά αυτοκτόνησε. Μπορεί ο Ιούδας να αυτοκτόνησε κάτω από το βάρος των τύψεων αλλά οι σημερινοί υπουργοί της κυβέρνησης ΡΑΓΚΟΥΣΗ δεν θα έχουν παρόμοιας φύσης προβλήματα. Απλά θα είναι στενοχωρημένοι γιατί ο Ελληνικός Λαός θα τους έχει εξαναγκάσει να πάνε σπίτι τους.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.