Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Έκκληση προς τους δημοσιογράφους: ΜΗΝ του λέτε ΟΧΙ... αφήστε τον να λέει ότι θέλει... ο άνθρωπος έχει ξεφύγει από τα όρια της ευπρέπειας και πλησιάζει αυτά της ψυχοπάθειας!!!

Κάποιος να τον προσέχει... ο άνθρωπος εάν δεν έχει "ξεφύγει", τότε μάλλον με την ανοχή μας, σε αυτή τη πολιτική συμπεριφορά, είναι που μας αξίζει!

Σπύρος Σαμοΐλης. " Κι αφού φάγανε... κι αφού κλέψανε... αποφάσισαν με τη μια - για να σώσουμε την Ελλάδα μας... να ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ τη ζημιά... "

. Έλλειψη ενοχής / Ψυχοπαθείς χαρακτηριστικά στερηθείτε μια αίσθηση της ενοχής ή της τύψης για οποιαδήποτε ζημιά που μπορεί να είχαν προκαλέσει άλλων, οργανώνοντας ορθολογικά αντ' αυτού τη συμπεριφορά, κατηγορώντας κάποιο άλλο, ή αρμένος την συνολικά.[10] Αυτό βλέπει από τους ψυχολόγους ως τμήμα μιας έλλειψης ήθους που διαλογίζονται σε σύγκριση με την πλειοψηφία των ανθρώπων, μια ανικανότητα να αξιολογηθούν οι καταστάσεις σε ένα ηθικό πλαίσιο και μια ανικανότητα να αναπτυχθούν οι συναισθηματικοί δεσμοί με άλλους ανθρώπους.[11]


Πάγκαλος: Δύο στους τρεις δημοσίους υπαλλήλους είναι άχρηστοι... (Prss-GR)
 
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Μega Σαββατοκύριακο», ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος χαρακτήρισε «άχρηστο» το μεγαλύτερο τμήμα των δημοσίων υπαλλήλων, έκανε λόγο για φαυλοκρατία διορισμών, μίλησε με μελανά χρώματα για τη σκοπιμότητα της μονιμότητας και περιέγραψε την ανάγκη να «αδυνατίσει το κράτος από άχρηστους φορείς».

Λίγες ημέρες μετά το «μαζί τα φάγαμε, με διορισμούς», ο κ. Πάγκαλος δήλωσε ότι...
 «επί χρόνια διορίζαμε για πελατειακούς λόγους (...) Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έπρεπε να είναι λιγότεροι από 200.000 και είναι 1 εκατομμύριο. Δύο στους τρεις είναι άχρηστοι» και πρόσθεσε ότι η φράση «μαζί τα φάγαμε» σημαίνει ότι έχει έρθει η ώρα για να υπάρξουν «αντικειμενικές διαδικασίες πρόσληψης και εξέλιξης σε όλο το Δημόσιο» και να κατανοηθεί από τους πολίτες ότι το Δημόσιο «διανέμει, καταναλώνει, αλλά δεν παράγει. Μου μιλάνε για εργαζόμενους στο δημόσιο. Ποιους εργαζόμενους; Οι εργαζόμενοι παράγουν κάτι», είπε. «Η τεράστια πλειονότητα των πολιτών, αυτοί που μοχθούν από το πρωί ως το βράδυ και αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του έθνους είναι ο ιδιωτικός τομέας, όχι οι δημόσιοι υπάλληλοι».
Ο κ. Πάγκαλος τάχθηκε κατά της μονιμότητας ενώ όταν του επισημάνθηκε ότι η πρόσφατη 
απογραφή έδειξε 700.000 δημοσίους υπαλλήλους έναντι του ενός εκατομμυρίου που εκείνος επικαλέστηκε είπε: «Ναι αλλά αν βάλουμε μέσα ΔΕΚΟ... μέκο και σέκο...».
Αναφερόμενος τέλος στον Αντώνη Σαμαρά, υποστήριξε ότι «δεν κάνει για πρωθυπουργός. Είναι εκδικητικός και αυταρχικός και έχει επιδείξει ξανά τέτοια συμπεριφορά. Θέλει να εκδικηθεί το ΠΑΣΟΚ απειλώντας με εξεταστική για το Μνημόνιο επειδή αυτή τη στιγμή ο κ. Καραμανλής δέχεται μία επίθεση για την υπόθεση Βατοπεδίου, η οποία δεν προέρχεται ωστόσο από το ΠΑΣΟΚ».
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.