Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Αντίο και καλή αντάμωση...

Γιατί έφυγε ο διακομματικός «τεχνοκράτης» της κακιάς ώρας; Μόλις είχε διοριστεί με νέα θητεία από το ξαδελφάκι υπουργό του ΠΑΣΟΚ… Λέτε να "ξυπνήσει" ο ΓΑΠ;... (σίβυλλα)
Εκτός ΕΡΤ ο Καλημέρης...
Από το "press-gr"
  
Τη λύση της συνεργασίας της με τον ειδικό σύμβουλο σε θέματα προγράμματος, οργάνωσης και εκτέλεσης μεγάλων τηλεοπτικών γεγονότων Τζώνη Καλημέρη ανακοίνωσε η διοίκηση της ΕΡΤ
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν σε αυτήν την απόφαση λόγω της αλλαγής της φυσιογνωμίας και του επανακαθορισμού των στόχων της εταιρίας. "Η διοίκηση της ΕΡΤ εξέφρασε την εκτίμησή της στο πρόσωπο του κ. Καλημέρη ευχαριστώντας τον για την προσφορά του, αλλά και για τη σημαντική συμβολή του στη μεταβατική περίοδο μέχρι τον διορισμό της νέας διοίκησης".

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.