Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Στο κεφάλι του Καραμανλή έπεσε η...Πελέκη: "Έφτασε ο κόμπος στο χτένι"!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεση της στην προανακριτική επιτροπή για το Βατοπέδι η Κατερίνα Πελέκη κατονόμασε τον Κώστα Καραμανλή, τον Γιάννη Αγγέλου και τον Θόδωρο Ρουσόπουλο.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι υπήρξε πολιτική απόφαση για τις ανταλλαγές, η οποία μάλιστα ελήφθη από τον ίδιο τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Η δε εντολή στους τέσσερις υπουργούς, που χειρίστηκαν το θέμα των ανταλλαγών, δηλαδή τους Δούκα, Μπασιάκο, Κοντό και Κιλτίδη, μεταβιβάσθηκε σε αυτούς, από το γραφείο του Πρωθυπουργού, τον Θόδωρο Ρουσόπουλο και τον Γιάννη Αγγέλου.

Αίσθηση προκάλεσε μία αναφορά που έκανε η κυρία Πελέκη «Οι άντρες, ξέρω, ότι φοράνε παντελόνια. Και όσοι φοράνε παντελόνια αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Και λένε ότι έδωσα εγώ την εντολή γιατί ήθελα να γίνει αυτό».

Η κυρία Πελέκη, εξήγησε, ότι τα λέει αυτά στην τρίτη της, πλέον, κατάθεση γιατί επιθυμεί να αποκατασταθεί ηθικά, ενώ υπογράμμισε ότι από την όλη υπόθεση δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ.

"Έφτασε ο κόμπος στο χτένι"!

"Υφίσταμαι πολιτική δίωξη. Αν δεν ήμουνα γυναίκα του Βουλγαράκη δεν θα με ήξερε κανείς. Αν είμαι εγώ κατηγορούμενη, τότε θα έπρεπε να είναι κατηγορούμενοι όλοι οι  ... συμβολαιογράφοι της χώρας". Λάβρος ήταν η Κατερίνα Πελέκη μιλώντας σε δημοσιογράφους μόλις ολοκλήρωσε την κατάθεσή της. "Τώρα που είναι προνακρτική θεώρησα ότι έπρεπε να πω πέντε πράγματα. Είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Δεν έχω πάρει κανένα ποσό" είπε η σύζυγος του Γ .Βουλγαράκη και πρόσθεσε: "Πάρα πολύ θα ήθελα να μιλήσει ο Καραμανλής γι αυτό το πράγμα".

Η κυρία Πελέκη επανέλαβε και στους δημοσιογράφους τις απόψεις της περί εμπλοκής των Κ. Καραμανλή, Γ. Αγγέλου και Θ. Ρουσόπουλου. "Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η ΝΔ" σχολίασε για τη στάση του κόμματος και αποκάλυψε ότι όταν ο σύζυγός της πληροφορήθηκε σήμερα το πρωί ότι θα προχωρήσει στις αποκαλύψεις, της είπε "κάνε ό,τι νομίζεις"...
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.