Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Κυβέρνηση ΡΑΓΚΟΥΣΗ… Χάνει η μάνα το παιδί και ο σκύλος τον αφέντη!...

 Γράφει το Ζιζάνιο

Ρε θα μας τρελάνουν αυτοί οι ΠΑΣΟΚοι, αφού βγαίνει ο Γιάννης Ραγκούσης και ρωτάει «που θα βρίσκαμε 110 δις ευρώ για να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις» (Σ.Σ και τους τόκους Γιάννη και τους τόκους, αυτούς μην τους ξεχνάς), προκειμένου να υποστηρίξει το μνημόνιο έρχεται ο άλλος Γιάννης, ο Σγουρός και μας λέει στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου, ότι είναι αντίθετος με το μνημόνιο.
Και ρωτάω εγώ ο δυστυχής «Ποιος από τους δύο Γιάννηδες έχει δίκιο, αυτός που είναι με το μνημόνιο (Ραγκούσης) η αυτός που είναι αντίθετος(Σγουρός);»
Γιάννη, με τον ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ που είναι εναντίον του μνημονίου δεν απάντησες, με τον Ι. Σγουρό τι θα κάνεις; Πάλι θα σιωπήσεις; 
Σε λίγο εκεί μέσα θα χάνει η μάνα το παιδί και ο σκύλος τον αφέντη (Γιάννη πρόσεξε, ο Ι. Σγουρός που σε κάρφωσε απόψε, είναι φίλος του Χάρη που ως γνωστόν περιμένει την αποτυχία σου για να σε καθαρίσει).  

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.