Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Ηλίας Ψινάκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθήνας

Εκεί, κάτω –κάτω, στο γράμμα «Ψ» στο ψηφοδέλτιο του Κακλαμάμη για τον δήμο της Αθήνας θα δείτε το όνομα του Ηλία Ψινάκη να φιγουράρει , καθώς ο Νικήτας Κακλαμάνης κατάφερε αυτό που δεν είχε συμβεί με τον Γιώργο Καρατζαφέρη πριν από τις εκλογές. Γιατί αν θυμάστε η πολιορκία του μάνατζερ από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ είχε μείνει μόνο στο φλερτ χωρίς να εξελιχθεί σε γάμο. Ε! τώρα θα «φάμε και κουφέτα».

Ο Ηλίας Ψινάκης κατέθεσε, σήμερα όπως όλοι οι υποψήφιοι, τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Νικήτα Κακλαμάνη.

Μπορεί οι επίσημες ανακοινώσεις να μην έχουν γίνει ακόμα αλλά ο Ηλίας Ψινάκης θα πρέπει να ακολουθήσει το… νόμιμο για τις εμφανίσεις του. Γι αυτό το λόγο αποφεύγει τις δηλώσεις ώστε να μην «κάψει» την παρουσία του στα ΜΜΕ.

Μάλιστα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το star.gr με τον Ηλία Ψινάκη, εκείνος επιβεβαίωσε εμέσως την υποψηφιότητα του: «Δεν σας απαντώ. Δεν μου επιτρέπεται από τον νόμο», ήταν η απάντηση του, ενώ με επιστολή του ο δικηγόρος του Ιωάννης Παραράς προς όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας ζητά, βάση νόμου, να μην προβάλλονται εκπομπές και συνεντεύξεις του Ηλία Ψινάκη σε επανάληψη. ...



Ο Ηλίας Ψινάκης δεν αποκλείεται, εάν ο νυν δήμαρχος επανεκλεγεί, να τοποθετηθεί ως αντιδήμαρχος, με αρμοδιότητα στα θέματα πολιτισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς και η ηθοπoιός και πρώην σύντροφος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Νίκη Σερέτη, θα πάρουν μια θέση στο ψηφοδέλτιο του Νικήτα Κακλαμάνη, ενώ και άλλα γνωστά ονόματα θα ριχτούν στη μάχη του σταυρού.

Σε λίγες ημέρες θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις ενώ στα επιτελεία των υποψήφιων δημάρχων, ονόματα γράφονται και σβήνονται, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει...

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.