Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Τελικά αυτός δεν καταλαβαίνει τίποτε!...

Γράφει ο Σπίθας

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου με αφορμή την ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας με θέμα την πώληση μετοχικού ποσοστού της Finans Bank και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΕΤΕ δήλωσε:
«Η σημερινή ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος είναι μια εξαιρετικά θετική εξέλιξη που δείχνει την  εμπιστοσύνη των επενδυτών στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, αλλά και στην ελληνική οικονομία γενικότερα».

Την ίδια ώρα στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης η τιμή του ADR της Εθνικής έκλεισε στα 2,40 δολάρια σημειώνοντας πτώση 13,98 %.
Εάν δηλαδή οι επενδυτές δεν έδειχναν τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στο Ελληνικό Τραπεζικό Σύστημα και στην Ελληνική Οικονομία,  πόσο θα έπεφτε η τιμή του ADR της Εθνικής;
Τελικά αυτός ο Υπουργός δεν καταλαβαίνει τίποτε!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.