Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Πολυχάπι – ασπίδα για την καρδιά

 Πολυχάπι που περιέχει τρεις έως πέντε φαρμακευτικές ουσίες, τις οποίες οι ασθενείς λαμβάνουν σήμερα ξεχωριστά, προστατεύει από καρδιαγγειακό επεισόδιο άτομα υψηλού κινδύνου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Το Έθνος, το θαυματουργό χάπι δοκιμάζεται ήδη σε ασθενείς οι οποίοι διατρέχουν υψηλό κίνδυνο να υποστούν καρδιαγγειακό επεισόδιο.

Στις φαρμακευτικές ουσίες που περιέχει περιλαμβάνονται η ασπιρίνη, μία στατίνη και φάρμακα για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι επιστήμονες εκτιμούν ότι το πολυχάπι απλουστεύει τη θεραπευτική αγωγή, οδηγεί σε καλύτερη συμμόρφωση των ασθενών και μειώνει και το κόστος της φαρμακευτικής αγωγής. Εκτός αυτού, οι πρώτες μελέτες έδειξαν ότι είναι αποτελεσματικό και ασφαλές. ...


Σημειώνεται ότι το θέμα θα παρουσιαστεί από τον Βρετανό καρδιολόγο κ. Σάντι Γκούπτα, κατά τη διάρκεια του 5ου Διεθνούς Συνεδρίου του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, το οποίο πραγματοποιείται από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου στο Ιδρυμα Ευγενίδου.
Για το i-live news Newslink Hellas
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.