Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ομογενείς Νέα Υόρκη, ΠΡΟΣΟΧΗ: Απατεώνας-εκβιαστής ψάχνει γιο νέα θύματα


Με αυτό τον καταγγελτικό τίτλο το έγκυρο ΚΑΛΑΜΙ από Νέα Υόρκη επισημαίνει:

"Γιατί οι διπλωματικές Υπηρεσίες μας στη Νέα Υόρκη (γεν. Προξενείο, Γραφείο Τύπου) ενώ γνωρίζουν, αφήνουν απροστάτευτη τη συνοδεία του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ; Τον φοβούνται, τις εκβιάζει; Γιατί ανέχονται τα αίσχη;"
 
και συνεχίζει: 
 
"Το περιβάλλον του πρωθυπουργού βρήκε ''νέο υποστηρικτή'' στη Νέα Υόρκη, τον Αλέξανδρο Σ.@@@@@:
'Εναν λασπολόγο, μεγαλοαπατεώνα-εκβιαστή, που έβριζε προεκλογικά, δημόσια-γραπτά και χυδαία, την μητέρα και τον αδελφό του πρωθυπουργού (ότι ''έκαναν ξέπλυμα χρήματος'' κ.ά., υπόθεση ''Κτηματικής'', πριν 20 χρόνια). ...


Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Σ.@@@@@, ευρισκόμενος παράνομα στις ΗΠΑ, εμφανίζεται βασικά στο γκέττο μας της Αστόριας, ως ''δημοσιογράφος-ανταποκριτής'' κι ''έχει βάλει πολλούς στο χέρι'' και ''άγρια''. Πλησίασε και το περιβάλλον του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου. 

Δεν αντιπροσωπεύει κανένα ενεργό ΜΜΕ της Ελλάδας, ούτε πληρώνεται από ΜΜΕ στην Ελλάδα (έχοντας έτσι παραβιάσει την βίζα του), ΔΕΝ έχει άδεια εργασίας στις ΗΠΑ, ούτε SS#. 

Ζει μόνο με εκβιασμούς, αρπαχτές, λασπολογίες. Συστηματικά απειλεί, εκβιάζει, τρομοκρατεί με ''αγωγές''-''μηνύσεις'' κλπ. Βασικά, ζει μόνο με αρπαχτές. Δεν έχει άλλο εισόδημα. Ο ''μεγάλος ανταποκριτής'' στις ΗΠΑ -και εδώ είναι όλη η ουσία- δεν έχει έστω στοιχειώδη γνώση αγγλικής, γεγονός που δείχνει τα κίνητρα, την ''αποστολή'' του, γιά διάλυση της Ομογένειας, με προσωπικές επιθέσεις.
Προσοχή: Μην του δίνετε τηλέφωνα, κάρτες ή χρήμα γιά να σας κάνει δήθεν δουλειές. Και ειδικά να ξέρετε, ηχογραφεί ακόμα και ιδιωτικές τηλεφωνικές συνομιλίες του, μαζί σας. 
'Η όταν σας φωτογραφίζει, να ξέρετε ότι κάποια μέρα, θα την πληρώσετε άσχημα από αυτόν. 
Αν σας ενοχλήσει-εκβιάσει-απειλήσει (είναι και θρασύτατος), τηλεφωνήστε στο ''ιμμιγκρέϊσιον'' να τον ''μαζέψει''. Τον αναγνωρίζετε εύκολα, επειδή είναι αθίγγανης καταγωγής, δηλ. έντονα ''μελαμψός'' και αλλοίθωρος...
Τελευταία, εκτέθηκε εξαιτίας του και ο υφυπ. Εξωτερικών Σπ. Κουβέλης, στο Γραφείο Τύπου Νέας Υόρκης (20 Σεπτ. '10), όταν εμφανίστηκε εκεί ακάλεστος, ο ''δημοσιογράφος'', χώρια το ''τσίρκο'' με την συνέντευξη του πρωθυπουργού τον Ιούνιο και τις βλακείες του συμβούλου του, Ν. Ζ@@@...
Κάποτε πρέπει να εξηγήσει και το γραφείο Τύπου Νέας Υόρκης, γιατί τον μαζεύει εκεί μέσα, με τι δικαιολογητικά; Γιατί μια κρατική ελληνική αποστολή συν-παραβιάζει νόμους της Αμερικής, αφού ο ''λεγάμενος'', ούτε εκπροσωπεί ενεργό ΜΜΕ Ελλάδας, ούτε κάρτα εργασίας-παραμονής στις ΗΠΑ, έχει;..."
(Περισσότερα)

Εμείς δημοσιεύουμε την παραπάνω καταγγελία, αφού προηγουμένως μας έγινε σχετική επιβεβαίωση, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον διαχειριστή του site.

Τέλος, επισημαίνουμε τα ερωτήματα που έχουν τεθεί στην αρχή της δημοσίευσης, με την επιφύλαξη ότι μέχρι τώρα δεν έχουμε δει κάποια επίσημη διάψευση ή κάποια άλλη άποψη που να αμφισβητεί το παραπάνω δημοσίευμα:

Γιατί οι διπλωματικές Υπηρεσίες μας στη Νέα Υόρκη (γεν. Προξενείο, Γραφείο Τύπου) ενώ γνωρίζουν, αφήνουν απροστάτευτη τη συνοδεία του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ; Τον φοβούνται, τις εκβιάζει; Γιατί ανέχονται τα αίσχη;

Νάσος

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.