Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν λένε άδικα πως μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις!!! τι λέτε, ΔΕΝ θα έπρεπε να αξιολογηθεί ως απόπειρα ενδεχόμενης δολοφονίας;

Η φωτογραφία αυτή είναι από τους "Piazza del Popolo" (σχετικό λεύκωμα)

Με μία προσεκτική ματιά κοιτάξτε τα χέρια του εν δυνάμει "δολοφόνου":
Κύριε Παπουτσή, εάν αυτός είναι αστυνομικός,  με πολιτικά, τότε πρέπει να ελεγχθεί για έλλειψη ψυχραιμίας και να παραπεμφθεί στο συμβούλιο κρίσεων τόσο αυτός όσο και οι ανώτεροί του για κακή εκπαίδευση σύλληψης υπόπτων ατόμων.

Κύριε Καστανίδη, εάν αυτός είναι ένας "αγανακτισμένος" πολίτης που επιδιώκει να αποδώσει αυτοδίκαιη τιμωρία, τότε κακώς κυκλοφορεί ελεύθερος. 

Η εικόνα αυτή σε ένα ευνομούμενο κράτος δικαίου και υπεράσπισης στοιχειωδώς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έπρεπε να απασχολήσει όλη την κοινωνία και ιδιαίτερα να αναδειχθεί από τα ΜΜΕ...


Άλλο η οποιαδήποτε έκνομη πράξη που είναι νομικό θέμα για τα δικαστήρια και άλλο η αντεκδίκηση που χαρακτηρίζει άλλες αντιλήψεις  που ανήκουν σε τριτοκοσμικές κοινωνίες.

Αλλά είμαστε ELLADA ακόμη...

Με οργή και θλίψη

Νάσος

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.