Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Κυβέρνηση ΡΑΓΚΟΥΣΗ… Παιδιά Ψυχραιμία το ΠΑΣΧΑ αργεί ακόμα!...


Γράφει το Ζιζάνιο
Παρακολουθήσαμε από την τηλεόραση την πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου που έγινε στην Θεσσαλονίκη και πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι διατυπώθηκαν αρκετά έντονα αντιρρήσεις στο νομοσχέδιο που παρουσίασε ο Υπουργός Επικρατείας κ. Χ. Παμπούκης,  ιδίως από την Υπουργό Εργασίας κ. Λ. Κατσέλη.
Κατανοητές οι διαφωνίες αλλά απολύτως εύλογη και η ερώτηση προς τους κ.κ. Υπουργούς: «Στην πρώτη και πανηγυρική συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου βρήκατε να εκφράσετε τις διαφωνίες σας. Στις κλειστές συσκέψεις τι κάνετε;»
Μάλλον, εδώ έχουμε να κάνουμε με τα απόνερα και τις πικρίες του πρόσφατου ανασχηματισμού και όχι με ουσιαστικές πολιτικές διαφωνίες. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο προ του ανασχηματισμού κυβερνητικός προγραμματισμός προέβλεπε την ανακοίνωση και συζήτηση του αναπτυξιακού νόμου από την τότε Υπουργό Οικονομίας κ. Λ. Κατσέλη. Άρα εύλογη και δικαιολογημένη η αντίδραση της κ. Λ. Κατσέλη που έβλεπε τον Υπουργό Επικρατείας κ. Χ. Παμπούκη να παίρνει όλη την δόξα.
Αλλά, παιδιά Ψυχραιμία το ΠΑΣΧΑ και η περιφορά του επιταφίου αργεί ακόμα μην διαλυθείτε πριν την ώρα σας και διαψευσθεί η πρόβλεψη μας.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.