Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ποινική συνδιαλλαγή, η νόμιμο κουκούλωμα εγκλημάτων;

Όταν η Επιτάχυνση, ακυρώνει την "Απονομή της Δικαιοσύνης"! (από adena)

Ο Υπουργός Χ.Καστανίδης προανήγγειλε πριν λίγο στο MEGA (και σε κάθε υποψήφιο εγκληματία), τον εφεύρημα για αποσυμφόρηση των Δικαστηρίων.

"Αν ο κατηγορούμενος, π.χ.κλοπή, υπεξαίρεση κ.λ.π. κακουργήματα (περιμένοντας την ημέρα της Κρίσης), αποζημιώσει το θύμα στο ακέραιον, τοτε η υπόθεση δεν εκδικάζεται, και εξαφανίζεται από τα κιτάπια -μητρώα της "Δικαιοσύνης"!!!
Πως το μεταφράζω εγώ ο αγγράμματος, πλην άτιμος εγκληματίας?

Αρχίζω τις λαμογιές και τις αρπαχτές, χωρίς το άγχος της φυλακής. Στη "σπάνια" περίπτωση που οι άλλες εξουσίες ( η κατά λάθος) συλληφθώ να κλέβω οπώρας, το μόνο που έχω να κάνω, είναι να τις επιστρέψω στο νοικοκύρη , και ούτε γάτα, ούτε λέρωμα του ποινικού μου μητρώου. ...


Λέτε να το εκμεταλλευτούν οι μεγαλοκαρχαρίες που είναι στα πρόθυρα φυλάκισης? Η μήπως τ. συνήγοροι τους συνέλαβαν την φανταστική ιδέα της " Ποινικής συνδιαλλαγής" , και οι συνάδελφοί τους στο υπουργείο την υιοθέτησαν?

Όταν ακούω την λέξη συνδιαλλαγή, απορώ!!!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.