Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Μέτωπο για μια "Ελεύθερη Αττική"! ... και οι "Τίτλοι τέλους" για Σύριζα

"Καλωσορίζουμε τις φίλες και τους φίλους μας από τον σοσιαλιστικό χώρο. Είναι τιμή για μας η κοινή πλέον δράση.Έχουν περάσει μάλιστα μια δοκιμασία που δεν έχουμε περάσει εμείς από την αριστερά. Βγαίνουν μέσα από χρόνια παραμονής σε ένα κυβερνητικό χώρο αλώβητοι και ακέραιοι, χωρίς εμπλοκές σε γκρίζες μέρες, γκρίζα υπουργεία και γκρίζες διαχειρίσεις, χωρίς συμμετοχές σε δικαστικές ή άλλες περιπέτειες, χωρίς έκθεση σε στήριξη αντικοινωνικών μέτρων, με αντιστάσεις και λαϊκότητα. Εκφράζουν αυτό το μεγάλο μέρος των οπαδών του ΠΑΣΟΚ που πίστευσαν και πιστεύουν στην Λαϊκή Κυριαρχία, την Εθνική Ανεξαρτησία, την Κοινωνική Απελευθέρωση. Το Μέτωπο είναι πλέον πραγματικότητα". (Αλέκος Αλαβάνος)

va8ikokkino
Τίτλοι τέλους για τον Σύριζα σήμερα μετά την ανακοίνωση του Α. Αλαβάνου ότι κατέρχεται υποψήφιος --είχαν προηγηθεί μια σειρά άλλες κινήσεις του «Μετώπου»- για την περιφέρεια Αττικής με τον συνδυασμό «Ελεύθερη Αττική».
Από την πλευρά του ο Α. Τσίπρας ισχυρίζεται ότι «Υπονομεύουν τον ΣΥΡΙΖΑ "Μέτωπο" και Αλ. Αλαβάνος» ενώ πιο καυστικός ο βουλευτής του Συν Δ. Παπαδημούλης δηλώνει σήμερα στον ρ/σ «Βήμα 99,5»:
«Ο Αλ.Αλαβάνος, όταν πριν ένα χρόνο ο Συνασπισμός και ο ΣΥΡΙΖΑ έδινε σκληρή μάχη για να μπει στη Βουλή, αρνήθηκε να κάνει έστω μια δήλωση στήριξης. Απείχε επιδεικτικά.

Τώρα προσπάθησε, περίπου εκβιαστικά, να επιβάλλει την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Αττικής, με τη θεωρία 'ή εγώ ή διάσπαση', επιτείνοντας και επιταχύνοντας μια κρίση που σοβεί εδώ και ενάμιση χρόνο στο συμμαχικό σχήμα του ΣΥΡΙΖΑ.»

Πέρα απ' τις δηλώσεις του Α. Αλαβάνου που ακούγονται στο βίντεο, ο ίδιος αιτιολογώντας την απόφασή του «Μετώπου», που ηγείται άτυπα, να κατεβάσει συνδυασμό διεκδικώντας την περιφέρεια Αττικής δήλωσε ότι: «Ξέρουμε ότι διακινδυνεύουμε, αλλά ζούμε ιστορικές στιγμές και κανείς δεν μπορεί να είναι απών».


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.