Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Όποιος πόνταρε στην προφυλάκιση Μαντέλη έχασε... όποιος άλλος έβαλε τα "ρέστα" του στην κάθαρση του βρώμικου πολιτικού κατεστημένου και στις επιτροπές της βουλής καταστράφηκε...

Μη προφυλακιστέος ο Τ. Μαντέλης
Το Συμβούλιο Εφετών Αθήνας ήρε με βούλευμά του υπέρ της ανακρίτριας τη διαφωνία που είχε ανακύψει ανάμεσα στην ίδια και τον αρμόδιο εισαγγελέα μετά την απολογία του πρώην υπουργού Τάσου Μαντέλη για τον αν θα έπρεπε να κριθεί προσωρινά κρατούμενος ή όχι.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας κ. Χατζίκος είχε την άποψη ότι ο κ. Μαντέλης έπρεπε μετά την απολογία του να οδηγηθεί στην φυλακή.

Ο άλλοτε πρώην ισχυρός υπουργός του ΠΑΣΟΚ Τάσος Μαντέλης κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος και συγκεκριμένα για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα (ξέπλυμα βρόμικου χρήματος) καθώς όπως και ο ίδιος ομολόγησε κρυβόταν πίσω από το λογαριασμό με το περιβόητο κωδικό Α.Ρόκος στον οποίο είχαν μπει σε δύο δόσεις 450 χιλιάδες μάρκα συνολικά που προέρχονταν από τα "μαύρα" ταμεία της Siemens.

Ο ίδιος υποστήριζε ότι επρόκειτο για χορηγίες που του είχαν προσφέρει η Siemens για την προεκλογική του εκστρατεία λόγο εκτίμησης στο πρόσωπό του.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.